Patrinkite dezodorantu blauzdas. Štai kas nutiks

Tai, kad dezodorantai, kuriuose yra aliuminio druskų, kenkia sveikatai, atlikta nemažai tyrimų. Todėl verčiau jų vengti. Tai – pirma sąlyga, norint pasinaudoti žemiau esančiais patarimais nepakenkiant sveikatai.

Patepkite kojas dezodorantu ir į džinsus tiesiog įsliuogsite.<br>„WikoHow.com“ nuotr.
Patepkite kojas dezodorantu ir į džinsus tiesiog įsliuogsite.<br>„WikoHow.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2019, 3:43 PM

Tinkamas dezodorantas gali pagelbėti įvairiais atvejais. Štai keli, apie kuriuos ne visi pagalvoja.

1. Patepkite po krūtimis

Ypač didesnes krūtis turinčios moterys žino, kad sušilus, nepaisant to, su liemėnele ar be jos, oda po krūtine gali virsti tikra tragedija: šunta, peršti. Baisiausia, kad ten gali įsimesti net grybelis, mat prakaituota oda – puiki terpė bakterijoms augti. Kokį sprendimą siūlome? Pasitepkite ten dezodoranto.

2. Šalin spuogus

Dezodorantas džiovina odą, todėl yra tinkamas ir kovoti su spuogais. Patepkite ir palaikykite kelias valandas.

3. Išlaikys akinius ant nosies

Kai kuriuos kamuoja problema dėl akinių: jie vis nuslenka žemyn nuo prakaituotos nosies. Tas vietas, kurios prakaituoja labiausiai, patepkite dezodorantu.

4. Tobula šukuosena

Ilgesnius plaukus turintieji tikrai supranta, ką reiškia, kai plaukai limpa prie prakaituotos kaktos, pečių ar kaklo. Patepkite šias vietas dezodorantu ir problemos nebūta.

5. Lengviau apsimaukite džinsus

Moterys dažniai turi problemų, norėdamos įlįsti į siaurus džinsus po skalbimo. Patepkite kojas, ypač blauzdas, dezodorantu ir į džinsus tiesiog įsliuogsite.

6. Išvenkite dėmių ant nugaros

Jei ir jūsų nugara prakaituoja, neretai ant drabužių lieka nemalonių dėmių, tad vertėtų pagalvoti apie dezodoranto patepimą ir tarpumentyje.

7. Jei prakaituoja pėdos

Jums taip pat padės dezodorantas. Be to, ir kvapas batuose bus geresnis. Apskritai dezodorantu galite patepti ne tik pėdas, bet ir batų vidpadžius.

8. Išsigelbėkite nuo nuospaudų

Nauji batai? Turbūt daugelis žino, ką reiškia, kai jie pritrina kojas, palieka nuospaudų. Prakaituojančios pėdos dar labiau viską komplikuoja. Tad patekite pėdas probleminėse vietose.

9. Pamirškite sudirgimą po skutimosi

Šis patarimas ypač aktualus moterims, kurios mėgsta lankytis baseinuose ar paplūdimiuose. Intymiąją zoną skutate ir po skutimo lieka negražiai atrodančių bėrimų? Po skutimo odą patepkite dezodorantu ir to išvengsite.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 2 dieną. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.