2 priemonės padės padailinti kūno linijas ir atsikratyti parazitų

Jei dažnai kyla noras valgyti saldumynus ir jums sunku sustoti, tai reiškia, kad jūs kenčiate nuo didelio streso arba parazitų buvimo skrandyje, rašoma houseofhealthyfood.com. Kai vartojama daug saldumynų, organizme skatinamas uždegiminis procesas, o tai esą palanki terpė parazitams plisti ir kitoms negerovėms.

Moksliškai įrodyta, kad linų sėmenys yra labai vertingas maisto produktas.<br>123rf nuotr.
Moksliškai įrodyta, kad linų sėmenys yra labai vertingas maisto produktas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2016, 8:10 AM, atnaujinta May 13, 2017, 1:22 AM

Su saldumynų troškimu galima kovoti ir parazitus iš organizmo išvalyti naudojant du komponentus.

100 g linų sėmenų

10 g džiovintų česnakų skiltelių.

Sutrinti abu ingridientus į miltelius. Vartokite po du šaukštus šio mišinio ryte, tris dienas iš eilės. Išmaišykite su vandeniu, arba suvalgykite pusryčiaudami.

Po 3 dienų leiskite sau 3 dienas pailsėti ir vėl vartokite 3 dienas. Teigiama, kad po mėnesio tokio gydymo, jūs pastebėsite pirmuosius rezultatus. Sumažės polinkis saldumynams, kūno linijos taps dailesnės.

Nepamirškite, kad šis receptas – natūralios medicinos šalininkų siūlymas, kaip natūraliai kovoti su antsvoriu ir parazitais organizme.

Tačiau moksliškai įrodyta, kad linų sėmenys yra labai vertingas maisto produktas, turintis daug svarbių maistingų medžiagų: mikroelementų, ląstelienos, mangano, vitamino B1 ir nepakeičiamų omega-3 riebalų rūgščių. Tyrimai parodė, kad linų sėmenys turi antioksidacinių savybių, ir gali sumažinti vėžio, diabeto ir širdies ligų riziką.

O česnako nauda sveikatai moksliškai buvo įrodyta jau 1858 metais. Česnakas gerina bendrą savijautą, širdies ir imuninę sistemą ir padeda išlaikyti sveiką kraujo cirkuliaciją. Veiklioji sudedamoji česnako dalis vadinama alicinu. Tai yra galingas natūralus antibiotikas, kuris slopina žalingų bakterijų gebėjimą augti ir daugintis organizme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.