Suvalgę šią daržovę kasdien atsikratysite ne tik toksinų ir riebalų

Daugėja įrodymų, kad agurkai yra pilni maistinių medžiagų ir net gali kovoti su labai pavojingomis ligomis, įskaitant vėžį. Tačiau pirmiausia ši daržovė vertinama kaip naudinga plaukų ir odos būklės gerinimui. Be to, ji gali padėti pašalinti toksinus iš organizmo.

Norėdami teigiamai paveikti organizmą, agurkus valgykite kasdien, kaip garnyrą.<br>123rf nuotr.
Norėdami teigiamai paveikti organizmą, agurkus valgykite kasdien, kaip garnyrą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2016, 7:29 PM, atnaujinta May 12, 2017, 11:37 AM

Atsižvelgiant į agurkų rūšių įvairovę ir prisitaikymą augti įvairiomis sąlygomis, šviežių šių daržovių galima gauti ištisus metus. Tad norėdami teigiamai paveikti organizmą, agurkus valgykite kasdien, kaip garnyrą, patariama healthadvisorgroup.com.

Toksinų pašalinimas ir odos būklės pagerėjimas

Kaip jūs turbūt jau žinote, agurkai daugiausia sudaryti iš vandens. Tai reiškia, kad ši daržovė yra tinkama kūno aprūpinimui vandeniu. Tai lems odos būklės pagerėjimą, didesnį elastingumą bei toksinų pasišalinimą iš organizmo.

Geresnis virškinimas ir lieknesnis liemuo

Kasdien valgydami agurkų paskatinsite savo medžiagų apykaitą, o tai padės jums pašalinti papildomus riebalus, nugulusius ant pilvo ir šlaunų. Taip pat agurkai viena mažiausiai virškinimą apsunkinančių daržovių.

Blogas burnos kvapas

Blogas burnos kvapas yra dažna sveikatos problema, kuri paveikia daug žmonių. Tačiau agurkai gali padėti ją įveikti. Viskas, ką jums reikia padaryti – didesnį gabalėlį agurko įsidėti į burną ir palaikyti apie trisdešimt sekundžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.