2 sudedamųjų dalių receptas padės atitolinti nepagydomą ligą

Cukrinis diabetas atsiranda tuomet, kai pastovus gliukozės kiekis kraujyje yra per aukštas. Tuomet organizmui tampa sunku jį apdoroti, sutrinka insulino išskyrimas. Negana to, insulinas, kurį organizmas išskiria, yra neveiksmingas.

Ligai atitolinti greta mitybos ir svorio kontrolės galima išbandyti šį vos 2 ingredientų receptą.<br>„123rf.com“ nuotr.
Ligai atitolinti greta mitybos ir svorio kontrolės galima išbandyti šį vos 2 ingredientų receptą.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2016, 10:15 AM, atnaujinta May 11, 2017, 4:50 PM

Nors nutukimas nėra vienintelė diabeto priežastis, didėjant antsvorį turinčių žmonių skaičiui, daugėja ir šio susirgimo atvejų. Šiuo metu pasaulyje diabetu serga apie 380 milijonų žmonių. Tai nepagydoma, tačiau įvairiais vaistais kontroliuojama liga, kurią apleidus asmuo gali apakti, patirti širdies smūgį, insultą. Gali smarkiai sutrikti paciento inkstų veikla bei kraujotaka galūnėse, dėl kurios kartais tenka jas amputuoti.

Laimei, ligai atitolinti greta mitybos ir svorio kontrolės galima išbandyti šį vos 2 ingredientų receptą.

Jums reikės:

300 gramų saliero šaknies

6 citrinų

Nuplaukite salierą, jį sutarkuokite ir suberkite į emaliuotą puodą. Supilkite iš citrinų išspaustas sultis, uždenkite. Įleiskite jį į kitą, gerokai didesnį puodą, pripiltą vandens. Tokiu būdu salieras bei citrinų sultys nebus veikiamos tiesioginės ugnies, tačiau vis tiek apvirs.

Tokiu būdu virkite salierus tol, kol pamatysite, kad šie tapo minkšti. Leiskite mišiniui atvėsti, supilkite į stiklainį, uždarykite jį ir laikykite šaldytuve.

1 arbatinį šaukštelį šio mišinio vartokite rytais prieš valgį, likus maždaug pusvalandžiui iki pusryčių.

Pagaminto kiekio turėtų užtekti maždaug 2 mėnesiams. Būtent tiek laiko prireikia, kad pastebėtumėte ryškų gliukozės kiekio kraujyje sumažėjimą.

Vis dėlto svarbu paminėti, kad tai – ne stebuklingas vaistas nuo diabeto, o tik priemonė sukontroliuoti besiartinančią ligą. Asmenys, kuriems yra diagnozuotas diabetas, privalo konsultuotis su gydytoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.