Šios moters kūnas slepia didelę paslaptį

Nėštumas yra viena iš tų temų, apie kurią kiekvienas turi vis kitokią nuomonę. Vis dėlto, prieš darant bet kokias išvadas yra labai svarbu suprasti, kad kiekviena moteris nėštumą išgyvena skirtingai, o, be to, net ir ta pati moteris besilaukdama kito kūdikio gali jaustis visiškai priešingai.

Nepatikėsite – ši moteris 5 mėnesį nėščia.<br>„Instagram“ nuotr.
Nepatikėsite – ši moteris 5 mėnesį nėščia.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-02 09:31, atnaujinta 2017-05-11 15:47

Taigi, dėl šios įvairovės yra visai nenuostabu, kad vienos nėštukės gali pasigirti itin dideliu pilvu, o kitos – tokiu mažyčiu, kad vargiai galima pasakyti, kad moteris laukiasi, pranešė hellogiggles.com.

Būtent tai atsispindi pasižiūrėjus į „Instagram“ fitneso modelio Massy „Mankofit“ Arias nuotraukas. Nepatikėsite, bet šios moters nuotraukoje kūnas slepia paslaptį – ji beveik penkis mėnesius nėščia! O gali pasigirti pilvo preso raumenimis, apie kuriuos daugelis nesilaukiančių moterų nė nesvajoja.

27-erių metų amžiaus profesionali asmeninė trenerė laukiasi savo pirmojo vaikelio. Šiuo džiaugsmu ji dalinasi ir savo socialinio tinklo paskyroje įkeldama asmenukes, kuriose vargiai matyti atsikišęs pilvukas.

Priešingai, nuotraukose matyti plokščias ir raumeningas pilvas. Jeigu ne po nuotrauka esantis komentaras būtų galima pamanyti, kad Massy tik nori pasigirti sporto salėje pasiektais rezultatais, o ne pademonstruoti pamažu didėjantį nėščiosios pilvuką.

Be jokios abejonės, Massy sekėjai nebuvo itin susirūpinę faktu, kad moteris pasiekė jau pusės nėštumo žymę. Jiems daug labiau rūpėjo tai, kaip puikiai ji atrodo savyje nešiodama gyvybę.

Massy nuotrauka jau sulaukė beveik 55 tūkstančių „Patinka“ bei apie pusantro tūkstančio komentarų. Daugumoje jų profesionali trenerė yra giriama už valią bei nuoseklumą palaikant savo puikią išvaizdą.

„Žiūrėdama jos nuotraukas pagalvojau, kad kaip neseniai pagimdžiusi moteris ji atrodo iš tiesų įspūdingai. Tuomet įsiskaičiau į komentarą ir supratau, kad tai – vidurio nėštumo nuotrauka! Tai tiesiog neįtikėtina!“ – rašė viena iš „Instagram“ vartotojų.

„Niekuomet nebūčiau pasakiusi, kad ji jau beveik 5 mėnesius nėščia. Aš šokiruota. Taip puikiai neatrodau net ir nesilaukdama, ką jau kalbėti apie buvimą nėščia...“ – teigė kita sekėja.

Akivaizdu, kad būsima mamytė atsakingai prižiūri savo sveikatą. Ji valgo sveiką, namuose gamintą maistą bei kone kiekvieną dieną sportuoja.

Be to, nenuostabu, kad jos pilvukas vis dar neryškus. Atletiškos, stiprų pilvo presą turinčios moterys dažniausiai neturi didelio, akivaizdaus nėščiosioms būdingo pilvuko.

Tai, kad jo nesimato, nereiškia, jog moteris ką nors daro ne taip. Massy pavyzdys tik įrodo, kokios skirtingos gali būti nėštumo patirtys kiekvienai moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.