Dėl svorio išjuokta moteris: „Aš jiems įrodžiau savo vertę“

Liverpulyje gyvenanti Poppy Hughes – tikra gražuolė, gatvėje priverčianti atsigręžti. Vis dėlto, dar visai neseniai 22 metų sulaukusi mergina atrodė kone priešingai. Tik nuoširdaus darbo ir didelių pastangų dėka jai pavyko pasiekti savo tikslo – Poppy atsikratė daugiau nei 30 kilogramų, pranešė dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2016, 9:19 PM, atnaujinta May 11, 2017, 8:33 AM

Apie 100 kilogramų svėrusi dainininkė nusprendė, kad metas keistis po to, kai vienas iš muzikos prodiuserių atsisakė jai filmuoti muzikinį video. Pasak jo, Poppy tam buvo per stora.

Dabar trimis suknelių dydžiais apimtis sumažinusi mergina prisimena, kad pagrindinė jos svori augimo priežastis buvo nekontroliuojamos porcijos. Ji teigė, kad šis valgymo įprotis prasidėjo dar vaikystėje, tačiau tikrosios jo pasekmės ėmė matytis sulaukus paauglystės.

„Nemokėjau kontroliuoti ne tik to, ką dedu į burną, bet ir suvalgomo maisto kiekio. Jeigu kaloringą maistą imdavau valgyti penktadienį, tai darydavau iki pirmadienio, kadangi sau vis žadėdavau, jog dietą tikrai pradėsiu pirmadienį“, – prisiminė mergina.

Tačiau, nepaisant to, kad kentėjo nuo antsvorio, Poppy yra įsitikinusi, kad papildomi kilogramai niekuomet jos nesustabdė judėti į priekį. Nepaisant to, mergina nejautė pasitikėjimo savimi ir neretai verkdavo dėl savo išvaizdos, tačiau jokių veiksmų nesiėmė.

Viskas pasikeitė vieną lemtingą popietę, kai kreipusis į muzikos prodiuserį ji buvo atstumta dėl jos kūno linijų. Tas momentas ilgam įsirėžė merginos atmintyje.

„Puikiai atsimenu, kaip kartą kreipiausi į muzikos prodiuserį, kadangi norėjau su juo įrašyti dainą. Išgirdęs, jog planuoju ir muzikinį video, jis nebevyniojo žodžių į vatą. Vyriškis man tiesiai šviesiai pasakė, kad norėdama filmuotis privalau numesti svorio.

Jo žodžiai iš tiesų mane įskaudino. Žinojau, kad esu stambi. Man tai nuolat sakydavo aplinkiniai, bet vis nekreipdavau dėmesio. Tačiau tą dieną pagaliau susivokiau, kad metas keistis“, – prisipažino Poppy.

Mergina prisiminė, jog sau leisdavo valgyti viską, ko geidė širdis ir nekontroliuodavo porcijos dydžio. Be to, Poppy prisipažino, kad buvo priklausoma nuo duonos ir kitų miltinių gaminių.

„Be galo mėgau duoną. Kas dieną suvalgydavau kelias jos riekes pusryčiams, pietums valgydavau sumuštinius, bulvių traškučius ir šokoladą, o vakarienei kulniuodavau į greito maisto restoraną, kuriame užsisakydavau aliejuje keptos žuvies su bulvytėmis. Be to, nuolat užkandžiavau“, – savo istoriją pasakojo moteris.

2015 metų vasarą ji nusprendė, kad gana verkšlenti. Supratusi, kad viskas priklauso tik nuo jos, Poppy užsirašė į netoliese esantį sporto klubą. Jai netgi pavyko įkalbinti sportuoti ir geriausią draugę. Merginos viena kitai ne tik padėjo įveikti nesveiko maisto poreikį, bet ir motyvuodavo sportuoti, kai tam nebūdavo noro.

Šiandien Poppy maitinasi sveikiau nei bet kada anksčiau. Ji atsisakė saldintų užkandžių ir juos pakeitė su vaisiais sumaišytu natūraliu jogurtu bei ryžių trapučiais. Tačiau tai – ne viskas, ką mergina valgo. Kartą per savaitę ji „pasukčiauja“ ir leidžia sau maitintis taip, kaip geidžia jos širdis.

Šiuo metu mergina sveria apie 58 kilogramus ir tikisi, kad artimiausiu metu jai pavyks sustangrinti išsitampiusią odą.

„Tikiuosi, kad sporto ir sveikos mitybos dėka man pavyks šiek tiek pakoreguoti kabančią odą. Būtent dėl jos veidrodyje sunku matyti tai, ką mato kiti, kurie tikina, jog nuėjau jau ilgą kelią. Tikiuosi, kad greitai tai pavyks ir man“, – atsiduso Poppy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.