Įmerkite kojas į dubenį su ledukais. Rezultatas nustebins

Peršalimas nėra itin rimtas susirgimas, tačiau tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių išbandymų imuninei sistemai. Jeigu asmeniui trūksta vitaminų, mineralų ar jo organizmas yra išsekęs, laikotarpis, kurio prireikia iki visiško pasveikimo yra gerokai ilgesnis nei įprastai.

Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, tai darykite po darbo, fizinės veiklos ar prieš miegą.<br>123rf nuotr.
Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, tai darykite po darbo, fizinės veiklos ar prieš miegą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2016, 6:38 AM, atnaujinta May 10, 2017, 6:51 PM

Todėl labai svarbu ne tik sveikai maitintis bei vartoti įvairius maisto papildus, jeigu jų trūksta, bet ir palaikyti stiprią imuninės sistemos veiklą. Ji ne tik kovoja su pirmaisiais ligos požymiais ir padeda organizmui apsiginti nuo virusų bei įvairių bakterijų, bet ir atlieka svarbų vaidmenį susirgus bei persirgus.

Kas kartą pasveikus reikėtų susirūpinti imuninės sistemos sustiprinimu, kadangi kovodama su įveikta liga ji būna nusilpusi. Vienas iš rusų profesorių tikina, jog atrado geriausią būdą tai padaryti. Pasak jo, tai ne tik veiksminga, bet ir greita bei itin pigu.

Pasirodo, tam, kad sustiprintumėte organizmo gynybinę sistemą tereikia kojas kas dieną pamirkyti šaltame vandenyje. Šiai procedūrai prireiks dubens, vandens, ledo bei vos 15 minučių jūsų laiko. Pasak mediko, kojų mirkymas lediniame vandenyje kiekvieną dieną suaktyvina imuninės sistemos veiklą.

Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, tai darykite po darbo, fizinės veiklos ar prieš miegą. Į dubenį įpilkite vėsaus vandens, suberkite ledukus bei įmerkite kojas. Vandenyje jas palaikykite bent 15 minučių. Jeigu tai darysite kiekvieną diena, bemat pastebėsite gerėjančią savijautą. Na, o tiems, kurie skundžiasi prastesne imunine sistema, šią procedūrą pirmąją savaitę patartina kartoti tris kartus per dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.