Tepė naminį mišinį aplink akis. Po 10 minučių nustebo

Turbūt jau ne kartą girdėjote apie ciberžolės naudą sveikatai. Ji palengvina artrito simptomus, užkerta kelia Alzheimeriui, padeda kontroliuoti cukrinį diabetą, stiprina imunitetą ir net padeda lieknėti. O Healthylifeconcept.com teigiama, kad naminė ciberžolės pasta, tepama apie akis gali padėti įveikti pajuodusius paakius vos palaikius dešimt minučių kasdien.

Ciberžolė gali padėti atsikratyti tamsių ratilų po akimis.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Ciberžolė gali padėti atsikratyti tamsių ratilų po akimis.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Tokį receptą su pasukomis yra išbandžiusi ir garsi kanadietė grožio tinklaraštininkė Farah Dhukai.<br>„Instagram“ momentinis kadras
Tokį receptą su pasukomis yra išbandžiusi ir garsi kanadietė grožio tinklaraštininkė Farah Dhukai.<br>„Instagram“ momentinis kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 18, 2016, 10:36 AM, atnaujinta May 10, 2017, 5:01 PM

Rašoma, kad tokiai pastą galima gaminti maišant ciberžolę ir citrinų ar pomidorų sultis ar pasukas.

Tereikia maišyti ingredientus, kad gautųsi pastos konsistencija. Ją tepti aplink akis ir leisti pabūti apie 10 minučių. Po to nuplauti.

Tokį receptą su pasukomis yra išbandžiusi ir garsi kanadietė grožio tinklaraštininkė Farah Dhukai. Šis jos nufilmuotas vaizdo įrašas socialiniame tinkle „Instagram“ per daugiau nei per pusmetį sulaukė daugiau nei 700 tūkst. peržiūrų.

Gydytojai dermatologai sutinka, kad ciberžolė turi priešuždegiminių, antioksidacinių ir antibakterinių savybių, ramina odos sudirginimus, pagerina odos būklę, apsaugo nuo senėjimo ir gali pabalinti odą.

Tačiau vis dėlto rekomenduoja naudoti atsargiai, nes tokie naminiai mišiniai ant tokios jautros odos kaip aplink akis, gali sudirginti.

Be to, reikia nepamiršti, kad patamsėję paakiai gali būti ne tik estetinė problema, bet ir byloti apie rimtus susirgimus. Apie tai esame rašę sveikata.lrytas.lt/gyvenu-sveikai/pamele-paakiai-isduoda-labai-svarbia-informacija-apie-organizma.htm"="">sveikata.lrytas.lt/gyvenu-sveikai/pamele-paakiai-isduoda-labai-svarbia-informacija-apie-organizma.htm"" target="_blank">čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.