Šito gėdijasi daugelis, tačiau ši mergina pasiryžo pasirodyti visu gražumu

Kai apsivelkame bikinį turbūt nesitikime, kad kas nors mums už tai padėkos. Tai atrodo toks natūralus ir paprastas dalykas, kad nė nesusimąstome apie žmones, kurie turi įveikti daugybę vidinių barjerų, jog išdrįstų peržengti namų slenkstį vilkėdami dviejų dalių maudymosi kostiumą, rašė tiphero.com.

Nepažįstamoji moteriai padėjo priimti bei pamilti save tokią, kokia yra.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Nepažįstamoji moteriai padėjo priimti bei pamilti save tokią, kokia yra.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-20 10:09, atnaujinta 2017-05-10 13:40

Sara Gebert viena iš jų. Ji daugybę metų kovoja su gastroparezės sutrikimu, kuris lemia maisto užsistovėjimą skrandyje, nors nėra jokių kliūčių jam iš jo pasišalinti. Dėl jo moteriai teko atlikti ileostomijos procedūrą.

Tam, kad žarnynas tinkamai funkcionuotų, plonoji žarna yra išvedama į dirbtiniu būdu sukurtą ertmę (stomą) pilvo sienoje. Prie jos yra tvirtinami specialūs maišeliai, surenkantys išmatas. Matyt, nereikia sakyti, kad tai ne itin pasitikėjimą savimi skatinanti būklė.

Visgi, Saros tai nepalaužė. Asmeninėje „Instagram“ paskyroje ji be baimės dalinasi savo nuotraukomis. Nors ji švyti pasitikėjimu savimi, moteris supranta, kad daugeliui jos pilvas atrodo neįprastai.

„Visi mes apsinuoginame paplūdimyje, tačiau aš iš tiesų parodau viską. Iš mano pilvo kaba vamzdeliai, ant jo pritvirtinti maišeliai. Man tai atrodo normalu, tačiau suprantu, kad daugeliui labiau primenu mokslinės fantastikos filmo personažą.

Kažin ar kiekvienas supranta, kokį smūgį pasitikėjimui savimi suduoda smerkiantys nepažįstamųjų žvilgsniai. Kai kurie iš jų netgi pasišlykštėjo, kad lipu kartu su visais į baseiną“, – prisipažino Sara.

Tai žinant nenuostabu, kad ji sunerimo pastebėjusi jos link besiartinančią moterį. Vis dėlto, ji tenorėjo pagirti Sarą už jos drąsą. Pasirodo, anksčiau nepažįstamajai taip pat buvo atlikta ileostomijos procedūra. Norėdama atsidėkoti, Sara pasidalino savo nuotrauka, kurioje vilki bikinį ir „Instagram“ socialiniame tinkle.

„Jūs man padėkojote už drąsą dėvint dviejų dalių maudymosi kostiumėlį ir papasakojote apie savo ligą, dėl kurios šiandien neturite storosios žarnos. Jūs man pasakėte, kad aš esu įkvepianti, o tai man reiškė be galo daug“, – po nuotrauka rašė jauna moteris.

Po šio netikėto susitikimo Saros baimės išnyko. Ji nebeturėjo abejonių, ar gali dėvėti bikinį bei mėgautis saule kartu su kitais žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.