Mišinys iš 2 sudedamųjų dalių padės pašalinti pilvo riebalus

Riebalų kaupimasis ant liemens ir klubų – dažna problema, ypač kamuojanti moteris. Be abejonės, pagrindinė priemonė atsikratyti šių riebalų yra sveika mityba ir reguliarus fizinis aktyvumas.

Tačiau justhealthylifestyle.com rekomenduoja pasinaudoti ir viena pagalbine priemone, kuri leis greičiau pasiekti kūną, apie kurį svajojote.<br>123rf nuotr.
Tačiau justhealthylifestyle.com rekomenduoja pasinaudoti ir viena pagalbine priemone, kuri leis greičiau pasiekti kūną, apie kurį svajojote.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2016, 6:38 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:06 PM

Tačiau justhealthylifestyle.com rekomenduoja pasinaudoti ir viena pagalbine priemone, kuri leis greičiau pasiekti kūno formas, apie kurias svajojote.

Jums tereikės tik dviejų ingredientų:

Pusantro šaukštelio kamparo aliejaus Nedidelio buteliuko kūdikių aliejaus (apie 125 ml)

Kūdikių aliejų galite keisti į kokosų aliejų.

Išmaišykite sudedamąsias dalis ir vėsioje vietoje palikite stovėti dvi dienas. Tepkite šiuo aliejumi problemines vietas eidami miegoti.

Kamparas yra stiprus stimuliatorius, todėl masažas su kamparo aliejumi gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, virškinimą ir toksinų šalinimą. Kamparas padeda, jei žarnyne kaupiasi dujos.

Nenaudokite šio mišinio, jei esate alergiški kamparui. Tai patikrinti galite šiek tiek aliejaus patepę ant vidinės riešo pusės ir palaukę kelias valandas. Jei reakcijos nėra, tepalą galite naudoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.