Išbandykite „palmingą“ – patiks ir norėsite pakartoti

„Palmingas“ skamba sudėtingai, bet iš tiesų tai yra labai lengvas procesas, skirtas mankštinti akims.

Kokia to nauda? Tik visiškoje tamsoje akys geriausiai atsipalaiduoja, todėl per tokį trumpą laiką jos puikiai pailsės.<br>123rf nuotr.
Kokia to nauda? Tik visiškoje tamsoje akys geriausiai atsipalaiduoja, todėl per tokį trumpą laiką jos puikiai pailsės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2016, 5:59 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 9:02 PM

Tai amerikiečių oftalmologo Beitso sudaryta akių mankšta.

Palmingo metu labai svarbi ir laikysena – sėdėti reikia tiesiai, pakaušis ir viršutinė nugaros dalis turi sudaryti vieną liniją.

Kaip atlikti palmingą?

Atsisėskite tiesiai, alkūnes – ant stalo, užsimerkite ir akis uždenkite delnais, atsipalaiduokite ir galvokite apie ką nors labai malonaus.

Stipriai patrinkite delnus, kad jie įšiltų. Delnus prie akių pridėkite taip, kad akis dengtų delnų centrai, o abiejų rankų pirštai būtų susikryžiuoti ir padėti ant kaktos.

Labai svarbu, kad akies obuolys turi būti maždaug toje vietoje kaip delno vidurys. Idealiu atveju mirksint turėtumėte jausti blakstienas. Taip pat labai svarbu, kad pro delnus neprasiskverbtų šviesa.

Pasėdėkite taip pusę minutės ar kiek ilgiau.

Kokia to nauda? Tik visiškoje tamsoje akys geriausiai atsipalaiduoja, todėl per tokį trumpą laiką jos puikiai pailsės. Neatsimerkite staiga, kad nepajustumėte diskomforto dėl šviesos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.