Šokiruoja: laikydamasis vieno neįprasto patarimo, vyras numetė 21 kg

„Pagal šį metodą numečiau iš viso 21 kilogramą antsvorio. Mano sveikata sparčiai pagerėjo ir dabar jaučiuosi geriau nei bet kada anksčiau“, – pasakoja Petras (39 m.). Perskaityk interviu su Petru ir sužinok, kaip jam tai pavyko, ir tik šiandien gauk nemokamą lieknėjimo specialisto konsultaciją!

Su Stokholmo dietos valgiaraščiu ir patarimais Petras atsikratė 21 kilogramo antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Su Stokholmo dietos valgiaraščiu ir patarimais Petras atsikratė 21 kilogramo antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 7:10 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:57 PM

– Petrai, papasakok, kaip nusprendei pradėti lieknėti.

– Dažniausiai kasdien važinėju automobiliu, bet valgiau nereguliariai ir dažnai tai baigdavosi persivalgymu. Taigi lėtai ir nepastebimai buvau žymiai papilnėjęs. Kad atsikratyčiau nepageidaujamų kilogramų, bandžiau sekti, ką valgau, bet nežinojau smulkių detalių apie taisyklingą valgymą ir jokių rezultatų nebuvo.

– Ką darei, kad atgautum formą?

Internete pastebėjau straipsnį apie tikrai gerą metodą. Žmonės pasakojo, kaip Stokholmo dieta padėjo greitai atgauti formą! Pagalvojau – kodėl aš taip negalėčiau?! Todėl sutikau Stokholmo dietos svetainėje užpildyti testą, kad matyčiau, ką gi mitybos specialistai patars man valgyti. Iškart gavau testo rezultatus. Priėmiau tai kaip iššūkį sau. Nesu joks senis, norisi juk vis dar atrodyti gerai!

– Kaip sekėsi laikytis plano?

– Plano pradėjau laikytis kitą dieną po jo gavimo. Buvo paprasta viską atlikti, neturėjau jokių problemų. Malonu, kad mano mitybos plane buvo įvairių patarimų, kuriuos galėjau lengvai įtraukti į savo dienos darbo ritmą. Kartu su taisyklinga mityba tai davė apčiuopiamų rezultatų. Jau kitą dieną aš svėriau apie 2 kilogramus mažiau – buvau labai laimingas ir tai motyvavo tęsti. Laikantis dietos visada jaučiausi sotus. Šiuo metu mano valgymo įpročiai pasikeitė neatpažįstamai. Atsirado sotumo jausmas ir daugiau nebepersivalgau. Maistas manęs nepadaro tingaus, priešingai – tapau kupinas energijos! Su Stokholmo dietos valgiaraščiu ir patarimais atsikračiau 21 kilogramo antsvorio. Ir mano sveikata pagerėjo, jaučiuosi geriau nei bet kada!

– Ar rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Šį metodą būtinai turi išbandyti kiekvienas, norintis atgauti formą ir niekada nebegrįžti prie senų įpročių! Pradėk užpildydamas testą Stokholmo dietos interneto svetainėje ir jau per kelias dienas matysi – rezultatai bus!

Spausk čia – Stockholmhealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.