„Stora kiaule“ linksniuotos moters lieknėjimo istorija tapo įkvėpimu tūkstančiams

Alvina Rayne (32) iš Filadelfijos buvo nelaiminga moteris, kovojanti su antsvoriu visą gyvenimą.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Alvina Rayne (32) iš Filadelfijos buvo nelaiminga moteris, kovojanti su antsvoriu visą gyvenimą.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2016, 7:15 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:30 PM

Alvina Rayne (32) iš Filadelfijos buvo nelaiminga moteris, kovojanti su antsvoriu visą gyvenimą. Moteris maistu stengėsi užpildyti viduje slypinčią tuštumą. Žinoma, tai netrukus tapo žalingu uždaru ratu. Maistas tapo pagrindine moters paguoda visais gyvenimo atvejais.

Juodžiausiu gyvenimo momentu ji svėrė kiek daugiau nei 113 kilogramų. Ir nors jautėsi siaubingai, savo psichologinę būklę slėpė po šypsena.

Tokios depresinės nuotaikos lėmė ir tai, kad jai vis nesiklostė santykiai. Paskutinis jos vaikinas net išdrįso ja vadinti „stora kiaule“ ir „šlykščia“.

Ir ką tuomet Alvina darė? Valgė, taip bandydama numalšinti skausmą.

Moteris per dieną suvartodavo apie 5 tūkst. kalorijų. Galiausiai susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis: padusdavo lipdama laiptais, ją kamavo nemiga, pasirodė pirmieji cukrinio diabeto ženklai. Tačiau iš užburto rato ji negalėjo ištrūkti.

„Aš niekada nejaučiau alkio, nes visuomet valgiau. Ir kas kartą prisikimšdavau. Galiausiai atėjo toks laikas, kai drabužius pradėjau pirkti vyrų skyriuj, nes į moteriškus tiesiog nebetilpau“ – pasakojo Alvina Rayne.

Galiausiai ji suprato, kad metas kažką keisti. Tad prieš septynerius metus, kai jai sukako 25, ji nutarė keisti savo gyvenimą. Išsiskyrė su ją įžeidinėjančiu vaikinu, pradėjo valgyti sveikiau ir sportuoti. Kardinaliai sumažinusi angliavandenių kiekį savo maiste, ji ėmė regėti ryškius pokyčius.

Alvina neįtikėtinai pasikeitė.

Buvęs vaikinas, pamatęs tokią Alviną, norėjo susitaikyti, tačiau moteris iš to tik pasijuokė.

Šiandien Alvinos istorija, papasakota video siužete ir patalpinta gegužės mėnesį, „Youtube“ tinkle jau sulaukė beveik 500 tūkst. peržiūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.