Sudėkite avižinių dribsnių į kojinę – rezultatas nustebins

Medikai gali patikinti, kad kulnų įtrūkimus nulemia įvairios priežastys. Tai gali byloti apie endokrinines problemas, avitaminozę, gastritą, cukrinį diabetą, didelį odos jautrumą.

O štai kulnams padės avižos. Išvirkite 2 šaukštus avižinių dribsnių ir sumaišykite su 5 šaukštais kokosų aliejaus (galite keisti ir sviestu) ir ištepkite kulnus.<br>123rf nuotr.
O štai kulnams padės avižos. Išvirkite 2 šaukštus avižinių dribsnių ir sumaišykite su 5 šaukštais kokosų aliejaus (galite keisti ir sviestu) ir ištepkite kulnus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-09 07:18, atnaujinta 2018-02-09 23:43

O galbūt esate iš tų, kurių kulnai trūkinėja dėl per ankštos avalynės, sintetinių kojinių arba grybelio?

Bet kokiu atveju dėl įtrūkimų gydymo pirmiausia reikėtų pasitarti su gydytoju dermatologu. Jei įtrūkimai nulemti lėtinės ligos, ją būtina gydyti.

O štaikulnams padės avižos. Išvirkite 2 šaukštus avižinių dribsnių ir sumaišykitesu 5 šaukštais kokosų aliejaus (galite keisti ir sviestu) ir ištepkite kulnus.

Tada apvyniokite kojas maistine plėvele ir palaukite 2 valandas.

Tai reikia daryti savaitę kas vakarą. Tai padės suminkštinti odą. Jei įskilimai gilūs, į žaizdos vietą mišinio nereikėtų tepti – pasistenkite tepti avižų dribsnius aplink.

Daugiau apie kulnų priežiūrą išvysite nuorodose žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.