Legendinės aktorės Liudmilos Gurčenko receptas leis džiaugtis liekna talija

Legendinė rusų aktorė Liudmila Gurčenko anapilin iškeliavo prieš penkerius metus. Tačiau istorijos apie jos liekną figūrą sklando iki šiol.

Legendinė rusų aktorė Liudmila Gurčenko anapilin iškeliavo prieš penkerius metus. Tačiau istorijos apie jos liekną figūrą sklando iki šiol.<br>ViDA Press nuotr.
Legendinė rusų aktorė Liudmila Gurčenko anapilin iškeliavo prieš penkerius metus. Tačiau istorijos apie jos liekną figūrą sklando iki šiol.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:40 PM

Dar būdama studentė ji pradėjo filmuotis kino filmuose. Dvidešimt vienerių aktorė suvaidino pirmojoje savo juostoje „Teisybės kelias“, o netrukus po jos – muzikinėje komedijoje „Karnavalo naktis“. Po pastarosios ji tapo tikra dievaite. Gerbėjai jai rašydavo jai laiškus, siųsdavo gėlių. Atrodė, kad visas pasaulis jaunai merginai buvo po kojomis. O ji, žinoma, gebėjo puikiai tuo naudotis.

Kokia gi buvo jos lieknos talijos paslaptis? Sklido kalbos, kad ji praleidžia po 8 valandas sportuodama, siekdama palaikyti nepriekaištingą figūrą. Tačiau iš tiesų paslaptis buvo visiškai kita.

Žvaigždės giminės pripažino, kad aktorė visą gyvenimą valgė taip, kad nepriaugtų svorio. Tinkama mityba prisidėjo ir prie jaunatviškos aktorės išvaizdos.

Štai šešios L.Gurčenko mitybos paslaptys, kurios padėjo išlaikyti dailią figūrą, rašo takprosto.cc.

Derinkite produktus. Maistas kiekvieno valgio metu turi būti parinktas taip, kad medžiagos būtų kuo geriau absorbuojamos organizmo. Tad bulvių ir mėsos derinį tikrai teks pamiršti.

Valgykite dažnai ir po truputį. Būtina įprasti valgyti 5-6 kartus per dieną mažomis porcijomis nustatytu laiku.

Atsisakykite tam tikrų produktų. Aktorė labai ribojo suvartojamo cukraus ir druskos bei kaloringų padažų (su majonezu ir grietine) vartojimą. Taip pat jos racione buvo mažai gyvūninės kilmės riebalų.

Gera nuotaika – raktas į sėkmę. Apribojimai reikalingi, bet jei tikrai tikrai norite suvalgyti šokolado gabalėlį, taip ir padarykite! Bloga nuotaika – tiesus kelias link persivalgymo.

Virkite. Visas jūsų maistas turėtų būti virtas ar troškintas, keptą geriau pamiršti.

Jokio alkoholio. Dailios figūros paslaptis – blaivus protas. Be to, alkoholyje labai daug kalorijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.