75 kilogramų atsikračiusi mergina atskleidė savo sėkmės paslaptį

Kai Tanya Rybakova, 29 m., gimė, gydytojai pamanė, kad mergaitė serga poliomielitu. Laimei, vėliau diagnozė buvo paneigta, tačiau viena buvo aišku – mergaitė buvo daug silpnesnė, nei jos bendraamžiai. Dėl šios priežasties jos tėvai ėmėsi ypatingai rūpintis, kad jų vaikas užaugtų stiprus ir sveikas. Deja, jie kiek persistengė ir, vietoje jėgų mergytei ėmė augti svoris, rašė hefty.co.

Pačios susikurta mitybos sistema merginai padėjo numesti net 50 kilogramų.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Pačios susikurta mitybos sistema merginai padėjo numesti net 50 kilogramų.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 9:33 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:37 PM

Būdama vos 14-os, Tanya svėrė net 104 kilogramus. Tai pritraukė daug nepageidautino dėmesio – mokykloje mergaitė tapo patyčių obejktu. Žiaurius pasityčiojančius vardus vaikai jai rėždavo tiesiai į akis, nė nesivargindami apkalbinėti už nugaros. Visa tai sugniuždė jos pasitikėjimą savimi, o tai lėmė dar didesnį suvartojamo maisto kiekį, kadangi saldumynai tapo vieninteliu gyvenimo malonumu.

„Pamenu, vis pabėgdavau į savo fantazijų pasaulį, tikėdamasi, kad vieną dieną sutiksiu žmogų, kuriam nė kiek nerūpės mano svoris ir mylės mane tokią, kokia esu. Deja, iš lėto supratau, kad tai nebuvo įmanoma, kadangi nė pati savęs nemylėjau“, – pasakojo įspūdingus pokyčius išgyvenusi Tanya.

Mergina vis bandė numesti antsvorį, tačiau nesėkmingai. Kiekvienos sėkmingai pradėtos dietos poveikis buvo laikinas, o po tokio savęs ribojimo kilogramai grįždavo su kaupu. Be to, ji buvo pernelyg išsekusi, kad pradėtų sportuoti. Šiandien Tanya pabrėžė, kad sveriant 100 kilogramų, net ir lengvas pabėgiojimas kainuoja begalę pastangų.

Deja, merginos svoris atsispindėjo ir bendroje jos sveikatos būklėje. Jos oda prarado skaistumą, nagai ir plaukai nusilpo, o kiekviena nesėkminga dieta priversdavo jaustis vis prasčiau.

„Viena tapo aišku – nebegalėjau taip gyventi. Taigi, pradėjusi studijuoti nusprendžiau imtis veiksmų. Atradau savo pačios mitybos sistemą. Angliavandenių, riebalų ir baltymų valgydavau tiek, kiek tą dieną būdavau aktyvi“, – paaiškino mergina.

Tanya vis daugiau skaitė apie mitybą, ją koregavo ir ėmė daugiau vaikščioti. To pakako, kad per 10 mėnesių mergina netektų 25 kg svorio. Tačiau, tai buvo tik pradžia. Po ketverių motyvuotų, tačiau nelengvų metų, Tanya atsikratė 50 kilogramų svorio. Dėl ištampytos odos jai taipogi teko atlikti odos pertekliaus šalinimo operaciją.

Šiandien 1,60 m ūgio mergina sveria vos 50 kg. Pasak jos, šio neįtikėtino rezultato jai pavyko pasiekti laikantis trijų paprastų taisyklių: tereikia atrasti priežastį, kodėl norite numesti svorį, pamiršti apie dietas bei tikėti savimi.

„Pokyčiai yra įmanomi, tačiau reikia pakeisti ir savo požiūrį į pasaulį, išsiugdyti pasitikėjimą savimi ir suteikti mažesnę svarbą kitų nuomonei. Žinoma, nei požiūrio keitimas, nei svorio metimas nėra lengvos užduotys, tačiau jos tikrai vertos pastangų“, – kalbėjo šiandien net 200 tūkst. „Instagram“ sekėjų turinti mergina.

Ji tikina, kad svarbiausia yra tikėti savo galimybėmis, kadangi tuomet niekas nebus pajėgus jūsų sustabdyti, o pačios pavyzdys tai tik įrodo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.