Mitai ir tiesa apie greitą lieknėjimą! Ar tai Tau tinka?

Lietuvoje internete labai populiarios tapo dietos, kurių laikantis pasiekiama greitų rezultatų. Pasakojama apie tai, kad žmonėms atsirado galimybė greitai pasiekti geros figūros. Ką iš tikrųjų reiškia toks lieknėjimas, ar realu numesti net 10 kg per savaitę ir kad jie nesugrįžtų? Skaityk toliau ir pagaliau sužinok, kas yra mitas, o kas – tiesa.

Lietuvoje internete labai populiarios tapo dietos, kurių laikantis pasiekiama greitų rezultatų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Lietuvoje internete labai populiarios tapo dietos, kurių laikantis pasiekiama greitų rezultatų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2017, 7:20 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:59 AM

Mitas: greitai numestas svoris taip pat greitai ir sugrįžta

Tai yra taip vadinamasis „bumerango efektas“. Jeigu valgysi kiekvieną dieną „MacDonald‘s“, net per ilgą laiką numestas svoris sugrįš – tikra tiesa! Nepriklausomai nuo to, per kurį laiką numeti antsvorį, po to turi laikytis tam tikrų dalykų, kad svoris nesugrįžtų. Tai tikrai nereiškia, kad turi keisti savo gyvenimo būdą ir atsisakyti saldumynų. Tačiau sulieknėjus mitybos specialistai siūlo keletą paprastų patarimų, kurie padės išvengti svorio grįžimo, o Tu galėsi gyventi pilnavertį gyvenimą. Tokiu atveju svoris nesugrįžta, net jei numetamas per labai trumpą laiką.

Mitas: jei sportuosi, galėsi valgyti viską ir kiek tik norėsi

Kad sulieknėtum sportuodamas, ankstesnius mitybos įpročius reikia pamiršti! Sportuojant reikia laikytis griežto mitybos plano, pagal kurį subalansuojama mityba ir suteikiama energijos padidėjus fiziniam krūviui. Įrodyta, kad tinkama mityba lemia 80 % lieknėjimo rezultatų, o sportas tik 20 %. Siekiant prarasti keletą kilogramų tik sportuojant, reikės iki 20 kartų daugiau laiko nei laikantis tinkamo mitybos plano.

Mitas: per vieną savaitę numesti keletą kilogramų nėra sveika

„Pirmoji dietos savaitė yra efektyviausia dėl to, kad iš naujo išjudinama medžiagų apykaita, kuri prieš tai dėl antsvorio buvo „užsnūdusi“. Todėl vyksta greitas svorio praradimas. Jeigu laikantis dietos antsvoris numetamas dėl sveikų ir medžiagų apykaitą skatinančių produktų poveikio – tai yra sveika. Tavo organizmas pradeda veikti taisyklingai, dėl to dingsta antsvoris“ – pasakoja mitybos specialistė L. Bergsonė, kuri kasdien padeda lieknėti žmonėms, turintiems antsvorio problemų.

Tiesa: didėjant amžiui, nutukimo problema tik didėja

Deja, tai tiesa. Jau po 25 metų amžiaus visų žmonių medžiagų apykaita savaime sulėtėja. Bėgant metams ji tampa vis lėtesnė. Tačiau tai įmanoma pakeisti. Mityba ir tam tikri maisto produktai padeda atkurti ir palaikyti medžiagų apykaitos greitį. Net būdama 30, 40 ir 50 metų amžiaus nebadaudama gali pasiekti ir išlaikyti liekną figūrą, gali jaustis energinga.

Užsiregistruok ir išbandyk pati, kaip veikia Stokholmo dieta. Gauk sau pritaikytą 7 dienų mitybos planą, kuriame rasi sveiką ir skanų maistą; vienintelis, ko gali netekti, yra antsvoris. Dietos veiksmingumu jau įsitikino tūkstančiai žmonių Lietuvoje. Todėl mes suteikiame garantiją – jei nebūsi 100 % patenkinta rezultatais – sugrąžinsime nario mokestį. Tik šiandien pasinaudok pavasario NUOLAIDA – 85 % visiems mitybos planams. Paskubėk! Apsilankyk StockholmDiet.com ir būk graži pavasarį!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.