Plokščiam pilvui siūloma stebuklinga priemonė apgauna

Jeigu nutarėte gerti liekninančias arbatas ir jų pagalba bandyti numesti svorį, atkreipkite dėmesį – šios arbatos šalutinių poveikių daugiau nei naudos. Gydytojas Alvydas Unikauskas pastebi, kad dažniausiai ant tokių arbatų pakuočių nurodoma, jog reikia ne tik gerti šią arbatą, bet ir sveikai maitintis bei daugiau judėti.

Imbiero arbata – tai vienas iš plačiai tolimuose rytuose paplitusių lieknėjimo būdų.<br>123rf nuotr.
Imbiero arbata – tai vienas iš plačiai tolimuose rytuose paplitusių lieknėjimo būdų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrt.lt, laida „Klauskite daktaro“

Apr 7, 2017, 7:36 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 10:40 PM

„Tačiau vis tiek įsigudrinama tvirtinti, kad jeigu žmogui mažėjo svoris, tai įvyko dėl minėtos arbatos. Liekninamoji arbata – tik nereikšmingas priedas prie sveikos mitybos ir sporto. Priešingu atveju, bet kokios pastangos sulieknėti sugrius“, – tvirtina gydytojas.

Be to, geriant tokią arbatą, prarandami ne riebalai, o organizmo skysčiai. Kuo daugiau tokių arbatų geriama, tuo daugiau skysčių netenkama.

„Lieknėti padedančios arbatos – kofeino ir diuretiko, t. y., šlapimą varančių medžiagų, mišinys, kuris šalina skysčius iš organizmo. Jei iš kūno pasišalina skysčiai, žmogus tuo metu jaučiasi lieknesnis, tačiau riebalai nepasišalina ir kūnas išlieka toks pats“, – tikina A. Unikauskas.

Šios arbatos taip pat pasižymi vidurių laisvinamuoju poveikiu. „Iš virškinamojo trakto pašalinamas visas turinys, dar ir dėl to pilvas suplokštėja. Tačiau nustojus gerti šias arbatas, svoris grįš taip pat greitai, kaip jis nukrito“, – įspėja specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.