Įsimeskite į arbatą šio prieskonio – rezultatas skrandžiui visiems labai patiks

Šventinis persivalgymas – problema, kurios ne visuomet pavyksta išvengti. Skrandis streikuoja? Į arbatą įsimeskite žvaigždinio anyžiaus!

Šventinis persivalgymas - problema, kurios ne visuomet pavyksta išvengti. Skrandis streikuoja? Į arbatą įsimeskite žvaigždinio anyžiaus!<br>123rf nuotr.
Šventinis persivalgymas - problema, kurios ne visuomet pavyksta išvengti. Skrandis streikuoja? Į arbatą įsimeskite žvaigždinio anyžiaus!<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-17 13:47, atnaujinta 2017-04-21 18:22

Jis gerina virškinimą ir tulžies išsiskyrimą, stimuliuoja skrandžio ir žarnyno darbą, mažina vidurių pūtimą padeda sumažinti skausmingus pojūčius ir spazmus nuo persivalgymo bei skatina šlapimo išsiskyrimą.

Tokia arbata ypač naudinga praėjus pusantros valandos po sočių pietų su mėsa, mat anyžius pagreitina mėsos baltymo pasisavinimą.

Be šių naudingųjų savybių, teigiama, kad žvaigždiniai anyžiai dar ir reguliuoja širdies ritmą, ramina nervus, gerina atmintį, miego kokybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.