Mokytoja Svetlana: „Taikydama šį slaptą metodą aš esu liekna ir be pilvuko“

„Būdama 55 m. amžiaus esu liekna ir be pilvuko!“ – išdidžiai sako mokytoja Svetlana. Maži juokai – numetus 18 kilogramų senieji drabužiai nebetinka! Skaityk interviu su mokytoja ir sužinok jos įkvepiančią istoriją, kaip ir Tu gali sulieknėti sveikai per visai trumpą laiką! Esi pasiruošusi?

Mokytoja Svetlana laikėsi Stokholmo dietos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mokytoja Svetlana laikėsi Stokholmo dietos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Atsikratyti 18 kilogramų padėjo Stokholmo dieta.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
Atsikratyti 18 kilogramų padėjo Stokholmo dieta.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 27, 2017, 7:39 AM, atnaujinta Apr 27, 2017, 8:57 AM



– Kokia buvo Jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis? 

– Mano svoris visada buvo pastovus, bet tada per trumpą laiką jis pradėjo sparčiai augti. Po ilgų vasaros atostogų jau svėriau 74 kg! Esu žemo ūgio, todėl tai buvo pernelyg daug. Buvau visiškai nusiminusi, labai norėjau atsikratyti nepageidaujamų kilogramų. Iš pradžių bandžiau laikytis grikių dietos, bet kiek galima valgyti vien tik grikius? Bet iš šios dietos didelės naudos nebuvo – svoris nekito. Tada prasidėjo problemos su kraujospūdžiu, svaigo galva. Supratau, kad negaliu taip žaisti su sveikata!

– Kaip sužinojote apie Stokholmo dietą? 

– Apie Stokholmo dietą girdėjau gerų atsiliepimų iš kolegų. Jų rezultatai po pirmųjų dienų taip pat buvo įspūdingi, per savaitę prarado 5–7 kg antsvorio. Iš pradžių netikėjau, kad ir aš galiu sulieknėti, tačiau norint kažką daryti – reikia bandyti. Taigi pasirinkau Stokholmo dietą. Neturėjau, ko prarasti, nes programa duoda garantiją – arba būsiu 100 % patenkinta rezultatu, arba sugrąžins pinigus. 


– Kaip laikėtės dietos? 

– Iš pradžių užpildžiau testą ir užsisakiau dietos planą. Jis buvo paruoštas kitą dieną ir aš iš karto pradėjau jo laikytis. Man buvo lengva laikytis nurodymų, nes patiekalai pagal sudarytą valgiaraštį buvo skanūs ir lengvai paruošiami. Svoris pradėjo kristi iš karto. Iš draugės pasiskolinau svarstykles, kad stebėčiau svorio pokyčius. Svoris tikrai krito smarkiai – jau per pirmą savaitę numečiau 11 kg, jaučiausi daug energingesnė ir sveika. Apskritai pagal Stokholmo dietą numečiau 18 kg – dabar sveriu 56 kg! Turiu pasakyti, kad mano garderobe visi drabužiai dabar per dideli! 



– Ar jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms? 

– Stokholmo dieta atvėrė man sveikos mitybos pasaulį ir tai yra labai svarbu laikantis dietos. Ši dieta lengvai tampa gyvenimo būdu, todėl liekna būsi visą laiką. Pažiūrėkite į mane – būdama 55 m. esu liekna ir be pilvuko! Be to, pagerėjo kraujo spaudimas, jaučiuosi kupina energijos! Džiaugiuosi ir sakau didelį ačiū savo Stokholmo dietos mitybos specialistei už nemokamas konsultacijas!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?