Trys paprasti būdai sulieknėti be sporto ir dietų

Orams atšilus daugelis suka galvas dėl kūno linijų. Brightside.me primena, kad figūrą padailinti galite ir be alinančių dietų bei ilgų valandų sporto salėje, tereikės pasinaudoti trimis patarimais.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-30 15:19, atnaujinta 2017-05-30 15:21

1. Užsiimkite kvėpavimo „gimnastika“

Tinkamas kvėpavimas gali padėti išlaikyti liekną liemenį, tereikia kvėpuoti ne krūtine o pilvu. Tokia „gimnastika“ padės sutvirtinti pilvo raumenis. Šiam kvėpavimui kasdien skirkite bent 10 minučių.

2. Ryte – kontrastinis dušas

Šis metodas gana paprastas ir dažnai lydi kitas procedūras, o atliekant ją ryte – greičiau atsibusite. Tiesiog maudykitės kas kelias minutes atsukdami tai šiltą, tai šaltą vandenį. Toks maudymosi būdas stangrina odą, padeda deginti riebalus, naikina celiulitą ir net gali pagerinti širdies bei kraujagyslių būklę.

3. Skirkite laiko masažui

Profesionalų atliekamas masažas – tikra pagalba dailiai figūrai. Masažas gelbsti kovojant su riebalų sankaupomis, pagerina kraujotaką. Švelnus masažas pilvo srityje padeda pagerinti žarnyno peristaltiką. Tiesa, jis turėtų būti atliekamas sistemingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.