Šokiruoja: paprastas būdas žaibiškai sulieknėti

„Patirtis laikantis Stokholmo dietos privertė jaustis septintame danguje. Atsikračiau 16 kilogramų antsvorio ir jaučiuosi puikiai,“ – pasakoja Ieva (34 m.) Perskaityk interviu su Ieva ir sužinok, kaip gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją.

Ieva atsikratė 16 kg antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieva atsikratė 16 kg antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 6:49 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:33 PM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Visi ankstesni įsipareigojimai lieknėti buvo trumpi ir nesėkmingi, nes mėginimai mažiau valgyti tiesiog neveikė. Ir tie atsikalbinėjimai – „Ai, šiandien jau galima ir nieko nesilaikyti. Bet tik šiandien“ – užsitęsdavo iki eilinio karto, kai pasiryždavau lieknėti iš naujo. Tokia istorija be galo (juokiasi).

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Artėjo mokyklos susitikimas, ir tokia nenorėjau ten pasirodyti. Labai norėjau susitikdama su 10 metų nematytais mokyklos draugais jaustis ir atrodyti gerai. Norint, kad taip įvyktų, reikėjo greitai atsikratyti antsvorio ir pasirūpinti sveikata.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Mano pažįstama neseniai baigė Stokholmo dietos 7 dienų kursą, ir jos rezultatai buvo stulbinamai geri! Dar internete radau daug įkvepiančių istorijų ir gerų atsiliepimų. Nepaisydama savo vidinio skepticizmo, nusprendžiau pabandyti. Mano pasiryžimą ir pasirinkimą palaikė visi aplinkiniai!

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Dietos pradėjau laikytis po poros dienų nuo plano gavimo. Stokholmo dietos mitybos specialistai pasirūpino man pritaikytu mitybos planu, tad reikėjo tik jo laikytis. Buvau nustebusi, kad laikytis mitybos plano buvo taip paprasta, visi produktai atrodė lengvai prieinami. Svėriausi kiekvieną dieną. Pojūčiai užlipus ant svarstyklių vertė jaustis kaip devintame danguje. Greitai mano didelio dydžio garderobą pakeitė gražios suknelės ir kostiumėliai. Iš viso netekau 16 kilogramų. Jei manęs kažkas dabar klaustų, ar buvo verta, atsakyčiau, kad taip. Aš niekada nebenoriu atrodyti ir jaustis taip, kaip anksčiau.

– Ar Jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Jei nenori skaičiuoti kalorijų ir badauti, tuomet tikrai rekomenduoju Stokholmo dietą. Nereikia laukti tikrosios dienos, nes tokia gali ilgai neateiti. Svarbiausia neatidėliok, bet užsiregistruok į programą jau dabar!

Sukurk asmeniškai Tau pritaikytą mitybos planą ir atsikratyk antsvorio per savaitę valgydama skaniai ir sveikai! Tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai savo testo rezultatus bei lieknėjimo specialisto konsultaciją.

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.