Iš XXL dydžio į L dydį: laikydamasis vieno patarimo, vyras numetė 21 kg

„Pamačiau save nuotraukose ir pagalvojau – siaubas, negi tai tikrai esu aš?“ – taip apie save prieš lieknėjimą sako Sergejus. „Dabar laikydamasis Stokholmo dietos esu numetęs 21 kg nereikalingo svorio ir nuoširdžiai džiaugiuosi draugų pagyrimais!“ Skaityk interviu su Sergejumi ir sužinok apie savo galimybes sulieknėti per kelias dienas!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 7:51 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Anksčiau aktyviai sportavau ir daug judėjau. Vėliau teko to atsisakyti ir iš karto priaugau 10 kilogramų! Nereikalingi kilogramai vis augo, kol mano svoris viršijo 100 kilogramų. Anksčiau bandžiau svorį mesti tiesiog nevalgydamas, bet taip tik galima sugadinti sveikatą!

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Vieną dieną pasižiūrėjau į save fotografijose. Pirma mintis buvo – „siaubas, ar tai esu aš!?“ Buvau papilnėjęs ir svėriau 114 kilogramų. Visi drabužiai buvo per maži, negalėjau užsirišti batų raištelių, o lipdamas uždusdavau! Supratau, kad man reikia rasti tinkamą metodą, kaip atgauti ir išlaikyti formą.

Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Internete pamačiau palankų Stokholmo dietos pasiūlymą, garantuojantį rezultatus. Anksčiau atsiliepimų specialiai neskaitydavau, bet vėliau atradau, kad aplinkui yra daug žmonių, kuriems Stokholmo dieta padėjo pasiekti idealios figūros.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

– Užpildžiau testą ir greitai gavau savo individualų mitybos planą elektroniniu paštu. Iš karto nustebino, kaip lengva jį realizuoti! Laikiausi visko, kaip nurodyta, ir jau pirmosiomis dienomis svoris sumažėjo vienu kilogramu! Po savaitės nukrito 5 kg ir jau galėjau užsisegti mokyklos laikų švarką. Dar truputį ir man tiko visi drabužiai, kurie metų metus kabėjo spintoje. Dabar, kai esu numetęs 21 kg, nuoširdžiai džiaugiuosi draugų pagyrimais ir pavydžiais žvilgsniais. Manęs gatvėje nebepažįsta, o kai pažįsta, komplimentai krenta kaip anksčiau krito mano nereikalingi kilogramai (juokiasi)!

– Ar rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Kiekvienas save gerbiantis vyras turi būti geros formos. O visos save mylinčios damos turi galėti vilkėti prigludusias sukneles! Pačiam reikia stengtis ir pradėti nuo registracijos į Stokholmo dietą. Nedelsk ir Tu matysi rezultatą jau po kelių dienų!

Spausk čia – Stockholmhealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.