Mergina moko, kaip pagaliau sulieknėti visiems laikams

Naujausias interviu su mūsų pačių Lina R., kuri pagal Stokholmo metodą pasiekė savo tikslo – svajonių figūros! Interviu metu jauna moteris paaiškina, ką būtent reikia daryti, kad ir Tu jau šiandien galėtum pradėti kartoti įspūdingus jos rezultatus! 

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 27, 2017, 7:04 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?


– Anksčiau aš stengiausi savo jėgomis sekti, ką valgau. Nevalgiau didelių porcijų ir atsisakiau riebių valgių. Tačiau taip sulieknėti, deja, nepavyko.
 
– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?


– Po vaiko gimimo gerokai pastorėjau. Artėjo saulėtas laikas, o aš norėjau atrodyti gerai, nesigėdyti dėvėti maudymosi kostiumėlio arba kokios prigludusios suknelės. Pasižiūrėjusi į veidrodį kiekvieną kartą jaučiau nepasitenkinimą savimi, nes viskas, ką mačiau, buvo antsvoris. Kai pastabų dėl nereikalingų kilogramų sulaukiau iš artimųjų, supratau, kad reikia veikti. Norėjau būti graži mama savo vaikams.
 
– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?


– Internete ieškojau patarimų, kaip sulieknėti. Nė viena kita dieta neturėjo tiek gerų atsiliepimų ir patirties istorijų. Tikėjau – jei tai pavyko daugeliui, kodėl gi man turėtų nepavykti?! Patraukė ir tai, kad Stokholmo dieta duoda 100 % garantiją – antsvoris dings arba visi pinigai bus sugrąžinti! Supratau, kad nėra ko prarasti, ir užsiregistravau į programą.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?


– Užpildžiau testą jų svetainėje, atidžiai atsakiau į klausimus, stengiausi analizuoti save. Pabaigiau testą ir laukiau atsakymo elektrinio pašto dėžutėje. Pradėjau vykdyti savo planą jau kitą dieną. Pirmuosius svorio pasikeitimus pastebėjau jau netrukus – buvau numetusi kilogramą!!! Svoris tokiu pačiu tempu krito ir kitas dienas, todėl tai davė didelį stimulą pabaigti viską, ką pradėjau.


Ši dieta padėjo man iš naujo pasijausti moterimi – aš numečiau 16 kilogramų ir susigrąžinau meilę sau ir savo kūnui. Taip pat pagerėjo ir mano savijauta bei odos būklė. O pastabas apie nutukimą dabar pakeičia komplimentai ir pagyrimai. Nėra geresnio rezultato ir būdo, kaip to pasiekti!
 
– Ar Tu rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?


– Visiems žmonėms, turintiems antsvorio, patariu išbandyti Stokholmo dietą! Tik pabandykite ir Jūs būsite nustebinti rezultatu. Prarasti neįmanoma nieko, tik nereikalingus kilogramus. Todėl užsiregistruokite į Stokholmo dietą jau dabar ir atsisveikinkite su nereikalingais kilogramais visiems laikams!

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!


Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.