Ši 70 metų moteris gali pasigirti tobula figūra – atsisakė tik vieno produkto

Kai kurie visą gyvenimą ieško būdų, kaip įgauti ir išlaikyti tobulas kūno formas. 70 metų australei tai, regis, pavyko, rašė brightside.me.

 Garbaus amžiaus australė atskleidė savo grožio paslaptį.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Garbaus amžiaus australė atskleidė savo grožio paslaptį.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2018, 6:46 PM

Carolyn Hartz šią liepą atšventė savo 70 metų jubiliejų. Ji jau keturissyk tapo močiute, tačiau jos išvaizda tikrai neišduoda garbaus amžiaus.

Moters teigimu, svarbiausia yra mąstyti, ką dedi į burną, ir judinti kojas. Ji nepaiso savo amžiaus ir aktyviai sportuoja. Visai neseniai netgi pradėjo žaisti tenisą.

Jos grožio paslaptis paprasta. Prieš 30 metų Carolyn susirgo diabetu ir privalėjo atsisakyti viso maisto, kurio sudėtyje yra baltojo cukraus. 

Po metų moters kūnas atsistatė ir susinormalizavo kraujyje esančio cukraus kiekis. Ji pripažįsta, kad buvo sunku, nes jai reikėjo išmesti iš savo mitybos visus mėgstamiausius patiekalus.

Tačiau viskas buvo tik į gera, nes moteris rado būdą valgyti saldumynus ir nekenkti savo kūnui. Ji tapo verslininke ir įkūrė saldiklius gaminančią kompaniją.

Žinoma, Carolyn neapsiriboja vien sveika mityba. Ji miega 8 valandas per dieną, daug vaikšto, medituoja ir sportuoja. Ji taip pat prisipažino turėjusi keletą nedidelių plastinių operacijų.

„Gyvenimas nėra tobulas. Niekada nebus taip, kad viskas seksis, bet taip ir turi būti. Svarbiausia įveikti visus sunkumus, atsikelti ir eiti toliau. Dažniausiai tokie sunkumai kyla, kai lemtis nori mums parodyti kelią",—teigė Carolyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.