Žavingoji Marta numetė 8 kg laikydamasi naujos dietos

Mamytė Marta K. neseniai patyrė neįtikėtinus pokyčius! Jaunoji moteris sėkmingai atsikratė 8 kg riebalų ir dabar dalijasi savo patirtimi su mumis! Skaityk interviu su Marta ir sužinok, kaip ir Tu gali pagaliau įgyti seniai išsvajotą figūrą…

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-08-22 08:30, atnaujinta 2017-08-22 10:37

– Ką prieš tai darei, kad sulieknėtum?

– Studijuodama sugalvojau taupyti ir, žinoma, sulieknėti, gėriau tik jogurtą Po kiek laiko jo nebesinorėjo, nes nusibodo. Nežinau, kuo būtų tai pasibaigę, jei nebūčiau pradėjusi lauktis savo dukrelės. Taip pat reguliariai sportavau, bet norint sulieknėti vien sporto neužtenka. Dabar man aišku, kad tik subalansuota mityba duoda rezultatų. Tiksliau sakant, rezultatus pamačiau tik tada, kai pradėjau laikytis Stokholmo dietos.

– Papasakok, kodėl nusprendei pradėti lieknėti būtent dabar?


– Neseniai keliavome į Kubą, ten aš save pamačiau nuotraukose. Labai nepatiko tas vaizdas, kokią mane matė kiti žmonės, nes veidrodyje aš sau atrodydavau kitokia. Tada ir supratau, kad viskas – reikia veikti.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Manau, kad Stokholmo dietos negalima nepamatyti, internete apie tai visą laiką kalbama. Man atrodo, jeigu žmogus nusprendė kažką dėl savęs padaryti, tai metodai patys tave suranda, bent jau labiau krenta į akis. Tikiuosi, kad dabar kitus įkvėpsiu aš.

– Kas paskatino Tave susidomėti Stokholmo dieta?

– Sužinojau, kad pažįstamas numetė 13 kg laikydamasis būtent Stokholmo dietos. Tai įkvėpė pabandyti. Aš nebenorėjau jaustis „storiausia“ kompanijoje, visada tylėdavau, kai draugės kalbėjo apie savo 2–5 nereikalingus kilogramus, nes ką gi aš galėjau pasakyti?! Kad pas mane yra daug daugiau? Su senuoju kūnu nesijaučiau patogiai.

– Kada pradėjai pastebėti pirmuosius rezultatus? Kokie jie buvo? 

– Iš pradžių po 3 numestų kilogramų jau pamačiau, kad drabužiai nebėra tokie aptempti. Jausmas, žinoma, buvo geras, tačiau nesu įpratusi džiaugtis per anksti, norėjosi pasiekti pastebimo rezultato – tokio, kurį pamatyčiau ne tik aš, bet ir mano artimieji. Netrukus ir pamatė – skruostai esą mažesni 
Džiaugiuosi pasiektu rezultatu. Drabužiai yra laisvi, tai man patinka, veido oda tikrai pagerėjo. Dėl įdomumo padariau ir kraujo tyrimus, kad pažiūrėčiau, kas vyksta organizme – gal trūksta vitaminų. Pasirodo, kad viskas atitinka normos ribas, netrūksta net vitamino D.

– Ką rekomenduotumei kitoms moterims, taip pat norinčioms sulieknėti?

– Visada bus žmonių, kurie sakys, kad taip sulieknėti neįmanoma ar net nereikia, bet pamačiau, kad tai yra tie, kurie patys mielai numestų kokį kilogramą, bet negali susiimti. Manau, tai yra idealus būdas pradėti. Viską pasako, „palaiko už rankos“, visa kita jau priklauso tik nuo tavęs pačios. Pati išbandžiau ir galiu pasakyti – ši dieta yra puiki! Užsisakyk dabar – rytoj jau bus per vėlu!

Tai yra tavo galimybė! Eik į Stokholmo dietos internetinę svetainę StockholmHealth.com ir atlik testą – būtent taip, kaip tai darė Marta! Šiandien dovanojame galimybę nemokamai sužinoti savo sveiką svorį bei gauti mitybos specialistų konsultacijas. Pasinaudok šia galimybe ir užsiregistruok dabar!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.