Moteris atskleidžia metodą, kaip atsikratyti antsvorio ir pasiekti naują gyvenimo kokybę visiems laikams!

Parduotuvės vedėja atskleidžia mūsų šaliai nebūdingą būdą sumažinti antsvorį! Vaiva (52 m.) pati praktikuoja šį metodą, jį praktikuoja ir daugelis jos draugių ir pažįstamų! Šįkart Vaiva atskleidžia mums, kaip būtent šis metodas veikia ir kas turėtų būti daroma siekiant tai išbandyti ant savo kailio.

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 13, 2017, 8:00 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

Anksčiau ribojau save nevalgydama tam tikrų produktų, pavyzdžiui, baltos duonos ir bandelių, arba valgydama mėsą, nevalgiau garnyro. Stengiausi ir pasportuoti. Deja, nieko iš to nepavyko įgyvendinti kasdien, tik taip periodiškai – užeina ir praeina. Taigi rezultatų nesulaukiau, jūs jau žinote, kaip tai yra.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Kaip ir visada stengiausi maitintis sveikai, bet su metais medžiagų apykaita tampa lėtesnė ir reikia pagalbos su tuo susidoroti. Na, kaip sakoma – antsvoris buvo jau iki kaklo! Pamažu prasidėjo depresija, nes drabužiai netiko, vaikščioti su aukštakulniais tapo vis sunkiau, dingo ištvermė ir gebėjimas judėti. Papildoma motyvacija buvo ilgai lauktas renginys, kuriame norėjau puikiai atrodyti visais 100%!

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Pilnas internetas Stokholmo dietos sėkmės istorijų. Mano kolegė irgi jau buvo užsiregistravusi į programą, mačiau, kad nieko baisaus ten nėra! Žiūrėjau į kitų žmonių pasikeitimų nuotraukas ir galvojau, kaip norėčiau tokių pasikeitimų pati sau! Surinkau atsiliepimus iš pažįstamų. Jie visi rezultatu buvo labai patenkinti. Dvasinė būsena paskatino ir mane pokyčiams. Atėjo mano laikas sužydėti!!!!

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

Užpildžiau nemokamą testą ir iškart patyriau šoką, nes programa apskaičiavo, kad mano idealus svoris yra būtent toks, kokį aš turėjau prieš porą metų. Atsimenu, kad tada jaučiausi ir atrodžiau puikiai. Į tai ir ėjau.

Tada susipažinau su man sudarytu mitybos planu ir pradėjau jį įgyvendinti. Pasakysiu sąžiningai – nesijaučiau niekada nevalgiusi arba išbadėjusi. Valgių receptai buvo įdomūs, šiuolaikiški ir kiekvieną dieną atrodė vis skanesni.

Nors valgiau daug, neįtikėtina, bet svoris mažėjo. Atrodė, kad šis pažadas „5 kg per savaitę“ yra perdėtas, tačiau savo pažadą Stokholmo dieta ištesėjo (juokiasi). Numesti 5 kilogramai buvo mano didžiulis džiaugsmas, bet sustoti nenorėjau! Svoris ir toliau krito artimiausiomis dienomis, kol atsikračiau 17 kilogramų riebalų ir pasiekiau savo idealios formos. Dabar jaučiuosi lengvai, su aukštakulniais nepavargstu, nes nebereikia nešiotis su savimi tų papildomų 17 kg. Ir garderobą visiškai pakeičiau, nes figūra sumažėjo net keliais dydžiais!

– Ar rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

Jeigu yra tas antsvoris ir svajonė apie gražią figūrą, tikrai turi pabandyti! Tai, kaip antsvorio atsikračiau aš, jau įkvėpė daugelį maniškių! Tegul tai įkvepia ir Tave! Tai tikrai yra paprasčiau, negu šiuo metu įsivaizduoji. Neklausyk skeptikų ir neapykantos skleidėjų, suteik sau galimybę ir Tau pavyks!

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.