Išskirtinis interviu: Nijolė Rukaitienė atranda naują būdą atsikratyti per didelio svorio

„Tiesą sakant, pirmiausia išsigandau žodžio „dieta“. Esu pripratusi valgyti, ką noriu ir kiek noriu, todėl į šią „dietą“ žiūrėjau atsargiai...“ – prisimena puiki dainininkė Nijolė, kuri laikydamasi Stokholmo dietos numetė 5 kg. Perskaitykite interviu su dainininke, atskleidžiančia, kaip numesti papildomus kilogramus ir vėliau jų nepriaugti!

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-15 11:08

– Kaip jums anksčiau sekėsi mesti svorį?

– Išbandžiau kelias dietas. Daugiausia, kai buvau jaunesnė. Kai kurios davė nedidelių ir greitų rezultatų, bet antsvoris visada iškart grįždavo, todėl paprastai netrukus sverdavau daugiau nei prieš dietą. Neturėjau specialių žinių ar patirties – tiesiog atsitiktinai pasirinkdavau dietą iš moterų žurnalo ir tikėdavausi, kad ji man padės. Cha cha, taip, visi žinome, kuo tai baigiasi. Laikui bėgant svorį numesti tampa sunkiau. Norėdama atgauti formą po nėštumo, kurį laiką bandžiau mažiau valgyti, deja, tai nedavė rezultatų. O kai stengiesi ir negauni rezultatų, tai atima drąsą, todėl netekau motyvacijos stengtis. Grįžau prie senų savo įpročių, todėl mano svoris toliau augo. Bandžiau sportuoti sporto salėje, bet tai irgi nepadėjo numesti svorio. Sporto salė tikriausiai netgi padėjo priaugti svorio, nes pasportavus padidėdavo apetitas...

– Sakykite, kodėl nusprendėte dar kartą pabandyti numesti svorio?

– Jau kurį laiką turėjau šią mintį... Senos mano suknelės taip gerai netiko, todėl nesijaučiau laiminga. Aš vėl norėjau jausti, kad man patinka mano kūnas, formos, norėjau juo pasitikėti. Norėjau tai susigrąžinti!

– Ką pagalvojote apie Stokholmo dietą, kai pirmą kartą ją pamatėte?

– Tiesą sakant, pirmiausia išsigandau žodžio „dieta“. Esu pripratusi valgyti, ką noriu ir kiek noriu, todėl į šią „dietą“ žiūrėjau atsargiai... Ar ji tikrai man padės? Bet pasirodė, kad Stokholmo dieta yra kas kita, nei atsitiktinė dieta iš žurnalo ar interneto. Mano abejonės išsisklaidė, vos tik Stokholmo dietą išbandžiau ir žengiau pirmuosius žingsnius... Nustebau, kokia ji paprasta ir apgalvota.

– Kada pastebėjote pirmuosius rezultatus?

– Pirmuosius rezultatus pastebėjau jau pirmą savaitę. Tai buvo gerai, nes svoris sveikai po truputį mažėjo. Kasdien gerai maitindavausi, niekada nebadaudavau. Bendras Stokholmo dietos įspūdis labai įkvepiantis ir teigiamas.

Spustelėkite čia – StockholmDiet.com – ir greitai bei lengvai numeskite svorio!

– Kaip sekėsi laikytis dietos? Ar buvo lengva?

– Nevadinčiau to dieta. Stokholmo dieta yra greičiau gyvenimo būdas. Prieš sudarydami svorio metimo planą, Stokholmo dietos specialistai manęs klausinėjo apie mane ir mano įpročius. Jų mitybos specialistas labai rūpestingai mane mokė ir motyvavo siekti norimo svorio. Aš greitai gaudavau receptų, patarimų ir paramos, vos tik man jos prireikdavo. Dietą buvo lengva suderinti su darbu. Laikydamasi Stokholmo dietos jaučiausi geriau nei kada nors. Kasdien gerai pavalgydavau, niekada nesijaučiau alkana, buvau energingesnė nei paprastai... Labai maloni patirtis!

– Apskritai, kokius pokyčius pastebėjote po Stokholmo dietos?

– Pasiekiau savo tikslą – numečiau 5 kg. Visą dieną būdavau energingesnė ir tai labai vertinu, nes daug dirbu. Dabar puikiai jaučiuosi ir esu laiminga. Mano oda pagražėjo, atrodau ir jaučiuosi gražesnė nei kada nors anksčiau. Žmonės pastebėjo mano pokyčius, jie klausia, kas pasikeitė, kad spindžiu? Išdidžiai galiu pasakyti, kad Stokholmo dieta yra mano gyvenimo būdas! Įkvėpiau aplinkinius imti jos laikytis.

– Ką pasakytumėte žmonėms, taip pat norintiems numesti svorio?

– Raskite motyvacijos, neišsisukinėkite! Geriausia motyvacija yra labiau save mylėti ir rūpintis. Jei žiūrite į veidrodį ir jums nepatinka tai, ką matote – pasirūpinkite savimi. Jūs GALITE geriau atrodyti, GALITE geriau jaustis. Jei nepabandysite, niekada nesužinosite, kaip lengva ir gera mesti svorį laikantis Stokholmo dietos ir vėl pasitikėti savo kūnu. Pagalvokite apie save, padarykite tai dėl savęs!

Spustelėkite čia – StockholmDiet.com – ir greitai bei lengvai numeskite svorio!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.