Pajuskite skirtumą tarp sonic technologijos ir įprasto dantų šepetėlio

Įprasti šepetėliai – jau praeitis. Aukščiausios kokybės ir efektyvumo derinį Philips suderino moderniame Sonicare DiamondClean sonic technologijos šepetėlyje baltesniems ir sveikesniems dantims. Tai geriausias būdas džiaugtis sveika ir gražia šypsena.

Philips Sonicare DiamondClean sonic dantų šepetėlis.<br>Philips nuotr.
Philips Sonicare DiamondClean sonic dantų šepetėlis.<br>Philips nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-11 08:01

Philips Sonicare DiamondClean sonic dantų šepetėlis – tikras stebuklas tarp dantų šepetėlių. Jame naudojama unikali Philips Sonicare sonic garsinė technologija, lemianti aukščiausios kokybės dantų ir dantenų priežiūrą. Verta išbandyti ir pajausti skirtumą!

Garsinis dantų šepetėlis atlieka iki 31 000 judesių per minutę ir padeda veiksmingai bei dinamiškai nuvalyti dantis garso bangomis.

Šepetėlio galvutės šereliai vandens ir dantų pastos mišinyje pradeda nepastebimai vibruoti, sukuria švelniai putojantį deguonies prisotintą skystį, kuris veikia 3–4 milimetrų atstumu nuo danties.

Mikroburbuliukai ardo apnašas ir taip nuo dantų šalina bakterijas. Gaunamas skystis valo ne tik dantis, bet ir tarpdančius, galinius dantų paviršius ir teka palei dantenas. Dėl šio sprendimo DiamondClean šepetėlis nuvalo iki 7 kartus daugiau apnašų už paprastą šepetėlį. Burnoje pajusite skirtumą ir malonesnį jausmą vos pirmąjį kartą išbandę šį šepetėlį. Panaudojus savaitę dantys pašviesėja 2 atspalviais, o po dviejų savaičių dantenos tampa sveikesnės.

Philips Sonicare DiamondClean sukūrė 5 programas, priderintas prie jūsų poreikių. Pasirinkimai yra clean (įprasta apnašoms valyti programa), white (balinamoji programa), polish (dantų paviršių glotninimas ir poliravimas), gum care (dantenų masažo programa) ir sensitive programa (jautriems dantims). Programomis koreguojamas valymo intensyvumas pagal šepetėlio naudotojo poreikius ir odontologo patarimus. Visos programos pasiekiamos vienu mygtuku, esančiu keraminėje šepetėlio rankenėlėje. Be to, šepetėlyje yra integruotas laikmatis, vadinamas Quadapacer, po 30 sekundžių veikimo nurodantis, kad reikia valyti kitą burnos vietą, kol suskaičiuojamos rekomenduojamos dvi minutės.

Philips Sonicare DiamondClean dantų šepetėlis tikrai patiks gero dizaino mėgėjams. Šis prietaisas gaminamas 5 madingų spalvų (galima rinktis iš baltos, juodos, rausvos, ametisto ir rausvojo aukso spalvos). Dėl elegantiškos formos ir keraminės rankenėlės šepetėlį patogu laikyti rankoje. Be šepetėlio, gaunate nuimamą galvutę ir elegantišką stiklinę, kurioje paprasta įkrauti dantų šepetėlį. Keliaudami šepetėlį galite laikyti dėkle, kuriame yra integruotas USB kroviklis. Šepetėlio naudojimo trukmė įkrovus – iki 3 savaičių! Dėl šių modernių sprendimų DiamondClean šėpetėlis gali visada būti šalia.

Pagrindiniai Philips Sonicare DiamondClean dantų šepetėlio pranašumai:

· Garso bangų technologija – švelni intensyvi vibracija, dinamiškas ir veiksmingas valymas

· 2 atspalviais šviesesni dantys po 7 dienų naudojimo, po 2 savaičių – sveikesnės dantenos

· 5 pritaikytos programos

· Inovatoriškas dizainas – 5 spalvos, keraminė rankenėlė, elegantiškos linijos

· Indukcinis įkrovimas stiklinėje arba USB laidu

· DiamondClean White HX9332/04

· DiamondClean Black HX9352/04

· DiamondClean Pink HX9362/67

· DiamondClean Amethyst HX9372/04

· DiamondClean RoseGold HX HX9312/04

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.