Net 40 kilogramų lengvesnė! Sužinokite, kaip jai tai pavyko

Kaip prasidėjo Tavo 2018-ieji metai? Ar pasiryžai nuveikti kažką ypatingo? Štai, kaip Naujuosius pradėjo virėja Kristina (45 m.), įgyvendindama savo svajonę ir atsikratydama 40 kilogramų antsvorio. Skaityk interviu su Kristina ir sužinok, kaip ir Tu gali atgauti gražią figūrą!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 23, 2018, 8:19 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 8:20 AM

– Kokia buvo jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

Su svorio problema kovojau ilgus metus. Po pirmojo vaiko gimimo priaugau 30 kg svorio, galėjau daryti bet ką, bet svoris nemažėjo. Išbandžiau įvairias internete ir žurnaluose randamas dietas. Jos visos buvo monotoniškos, o aš jaučiausi tarsi badaučiau. Kokia prasmė save taip kankinti, jeigu rezultatų vis tiek nėra arba jie trumpalaikiai, kaip tai nutiko man, kai numečiau svorio. Paskui jis grįžo su kaupu!

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Prasidėjo sveikatos problemos. Gydytojas sakė, kad tai dėl antsvorio. Aš vengiau žiūrėti į veidrodį, nes nepatiko tai, ką ten mačiau. Norėjau pagaliau jaustis gerai, todėl nusprendžiau nedelsdama rasti metodą, kuris padėtų atsikratyti antsvorio.

– Kodėl pasirinkai būtent Stokholmo dietą?

Apie Stokholmo dietą sužinojau iš socialinių tinklų. Tiesa, ne iš karto užsiregistravau laikytis dietos, nes šiek tiek abejojau. Bet dėl daugelio žmonių teigiamų atsiliepimų nusprendžiau bent pabandyti.

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

Dietos pradėjau laikytis iš karto gavusi mitybos planą. Laikytis programos buvo lengva, tam tikra prasme ji netgi suteikė disciplinos, nes valgiau tam tikru metu. Visos porcijos net negalėdavau suvalgyti, nes kartais būdavo per didelė. Buvau nustebinta produktų įvairovės, o svarbiausia – pavalgiusi jaučiausi soti. Jau po pirmosios dienos buvau maloniai pradžiuginta, nes numečiau 2 kg svorio. Nekantriai laukiau kitos dienos. Jaučiausi pakylėta, nes rezultatas buvo akivaizdus. Reguliariai keičiau garderobą, nes drabužiai tapdavo per dideli. Rezultatu esu labai patenkinta, nes iš viso numečiau 40 kilogramų ir dabar jaučiuosi fantastiškai. Sveikatos problemos dingo kartu su numestais kilogramais.

– Ar rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

Visiems, turintiems problemų su antsvoriu, būtinai rekomenduoju Stokholmo dietą! Nereikia abejoti, nes rezultatas tikrai bus! Pabandyk pats ir vėliau būsi dėkingas!

Spausk čia – StockholmDiet.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.