Užtepkite ant pėdų dantų pastos – rezultatas nustebins

Vasara – tai metas, kada norisi išsilaisvinti iš bet kokių batų ir avėti basutes, sandalus arba iš vis braidžioti po pievas basomis. Deja, kojų oda rūpinamės turbūt mažiausiai.

 Dantų pasta gali padėti vienu metu išspręsti kelias problemas. <br> 123rf.com nuotr.
 Dantų pasta gali padėti vienu metu išspręsti kelias problemas. <br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2018, 8:00 AM, atnaujinta Jul 13, 2018, 5:00 PM

Niežulys, sausa oda ir įtrūkimai yra ignoruojamos kojų priežiūros pasekmė. Pėdos tampa nepatrauklios ir skausmingos, bet brightside.me pasidalijo keliais patarimais, kaip išlaikyti kojų odą švelnią ir sveiką.

Pėdų oda reikalauja kasdieninės priežiūros, todėl visada po maudynių patepkite jas drėkinamuoju kremu arba kokosų aliejumi. Taip pat galite naudoti kūno šveitiklį, jis maudymosi metu padės pašalinti negyvą odą.

Dantų pasta – puikus šveitiklis

Nenuostabu, kad dantų pasta gali padėti vienu metu išspręsti kelias problemas. Tai gali tapti jūsų tobulos pėdų odos paslaptimi.

 - Visų pirma, tai gali būti puiki šveičiamoji priemonė, turinti šaldantį efektą, mat dantų pastoje yra abrazyvinių medžiagų. Naudodami ją kartu su pemzos akmeniu galite sustiprinti šveičiamąjį poveikį. Oda taps kaipmat švelni.

 - Su senu ir nebenaudojamu dantų šepetėliu galite dantų pasta pavalyti nagus, tai juos pavers šiek tiek baltesniais. Nagai atrodys spindintys ir sveiki.

 - Tai taip pat gali padėti atsikratyti pritrintų pūslių. Užtepkite ant pritrintos vietos pastos ir palikite keletai valandų. Su šlapiu rankšluosčiu nuvalykite. Kartokite šią procedūrą kelis kartus per dieną, kol pūslė išnyks.

Įspėjimas:

 - Jeigu vietoje pūslės susidarė žaizda arba uždegimas, jokiu būdu netepkite ant tos vietos dantų pastos.

 - Nenaudokite dantų pastos, jei turite gilių įtrūkimų, nes mentolis, esantis pastoje, gali deginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.