Rūta Jocaitytė iš Klaipėdos atskleidžia lieknėjimo paslaptį – tai įkvepia

Naujausias interviu su Rūta Jocaityte iš Klaipėdos, kuri pagal Stokholmo metodą pasiekė savo tikslo – svajonių figūros! Interviu metu moteris paaiškina, ką būtent reikia daryti, kad ir Tu jau šiandien galėtum pradėti kartoti įspūdingus jos rezultatus!

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 9:05 AM, atnaujinta Jul 17, 2018, 10:15 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

Prieš tai esu išbandžiusi baltymų dietą, bet ji man netiko. Jokių esminių rezultatų pasiekti nepavyko, todėl nutariau nustoti save kankinusi.

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Jaučiau, kad antsvoris vis labiau pradeda mane erzinti. Tai pastebėjo ir mano mama, ji ir paskatino mane išbandyti dietą, kuri Lietuvoje šiuo metu tampa lieknėjimo metodu.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Šiandien apie Stokholmo dietą kalba visa Lietuva, nes laikantis būtent šios dietos svorio neteko žinomos moterys: Aušra Kilkuvienė, Goda Alijeva, Nijolė, Liepa.

Apie šią dietą skaičiau tik gerus atsiliepimus, tad nutariau pati išbandyti savo kailiu.

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

Savo dietos plano ėmiau laikytis iškart – kitą dieną, jį gavusi. Labiausiai patiko tai, jog nereikėjo pačiai galvoti, ką ir kada valgyti bei kaip pagaminti. Tokių patiekalų anksčiau nebuvau ragavusi, nors visų reikiamų produktų galima įsigyti parduotuvėje. Kai norėdavau ką nors pakeisti savo valgiaraštyje, naudojausi proga susisiekti su savo mitybos konsultantu.

Rezultatą pastebėjau greitai, nes kasdien svėriausi. Pamačius tokius pasikeitimus, mane apėmė azartas. Negalėjau sulaukti kitos dienos – norėjau sužinoti, kiek vėl svorio netekau. Po savaitės pajutau, kad drabužiai nebėra tokie aptempti. Greitu metu jie visai nebetiko, nes tapo per dideli.

Pokyčiais esu patenkinta. Prieš tai man nepatiko pačios išvaizda, tačiau dabar, kai netekau 18 kg, pagaliau esu patenkinta tuo, ką matau veidrodyje. Pagaliau galiu rinktis gražius drabužius, kurie pabrėžia mano sudėjimą. Kasdien jaučiuosi daug lengvesnė ir norisi daugiau judėti.

– Ar Jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

Stokholmo dietą rekomenduoju tiems, kurie nori valgydami skanų maistą lengvai sulieknėti. Tai vienintelis lieknėjimo metodas, kurio laikantis nereikia badauti. Prieš sakydamas, jog tai neįmanoma, imk ir pabandyk!

Jūs taip pat galite pasiekti nuostabių pokyčių šį vasarą! Gaukite asmeniškai pritaikytą mitybos planą šiandien su specialia nuolaida ir pradėkite kelionę į sveiką gyvenseną ir gražų kūną!

Rūpinkitės sveikata dabar, neatidėliokite! Skirkite šiek tiek laiko sau – apsilankykite svetainėje StockholmDiet.com ir gaukite asmeninį mitybos planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.