Ši lentelė atskleis, koks turėtų būti sveikas jūsų svoris

Šiandien dažnai tenka išgirsti terminą „idealus svoris“, nors iš tiesų reikėtų kalbėti apie „sveiką svorį“.

Nesistebėkite, „sveikas svoris“ nevisiškai atitinka „idealaus svorio“ suvokimą, tačiau pirmiausia juk reikia rūpinti sveikata.<br>„123rf.com“ nuotr.
Nesistebėkite, „sveikas svoris“ nevisiškai atitinka „idealaus svorio“ suvokimą, tačiau pirmiausia juk reikia rūpinti sveikata.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2018, 1:30 PM

Tam, kad nebūtų painiavos, po ranka visuomet turėkite šią lentelę. Būtina atsižvelgti ir į savo sudėjimą: smulkaus, vidutinio ar stambaus (didelio) sudėjimo esate.

Sudėjimą galite pasitikrinti sveikata.lrytas.lt/gyvenu-sveikai/suzinoje-savo-kuno-tipa-anstvorio-atsikratysite-akimirksniu.htm"="">sveikata.lrytas.lt/gyvenu-sveikai/suzinoje-savo-kuno-tipa-anstvorio-atsikratysite-akimirksniu.htm"" target="_blank">čia.

Nesistebėkite, „sveikas svoris“ nevisiškai atitinka „idealaus svorio“ suvokimą, tačiau pirmiausia juk reikia rūpinti sveikata.

Kaip užtikrinti sveiką svorį? Svarbu ne tik, ką valgote, bet ir kaip. Moksliniai tyrimai rodo, kad organizmas skirtingu paros metu veikia skirtingai. Todėl laikas, kada yra valgoma ar užkandžiaujama, yra svarbus tam, kad žinotume, ar tuo metu suvartojamas kalorijas organizmas paverčia riebalais, ar pašalina iš organizmo.

Reguliarus mitybos režimas itin svarbus savijautai. Žinoma, neišsiversite ir be reguliaraus fizinio aktyvumo.

Apie sveikos mitybos taisykles daugiau informacijos rasite nuorodose apačioje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.