Neįtikėtina: tinklaraštininkė tvirtina, kad krūtis padėjo sustangrinti netradicinė priemonė

Interneto platybes pasiekė dar viena nepatikimai atrodanti tendencija. Tvirtinama, kad dantų pasta ištepus krūtinę, ji atrodys stangresnė ir didesnė.

 Tvirtinama, kad dantų pasta ištepus krūtinę, ji atrodys stangresnė ir didesnė.<br> 123rf.com nuotr.
 Tvirtinama, kad dantų pasta ištepus krūtinę, ji atrodys stangresnė ir didesnė.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2018, 2:11 PM

Viena „YouTube“ vartotoja, pasivadinusi „Editorial Naturalbeauty556“, paskelbė vaizdo įrašą pavadinimu „Sustangrinkite nukarusias krūtis vos per 5 dienas naudodami dantų pastą, nejuokauju“.

Vaizdo įraše ji teigia, kad užtepus ant krūtų dantų pastos, miltų, kiaušinių baltymų ir agurko mišinio, jos sutvirtėja, rašoma interneto svetainėje womenshealthmag.com.

Pasak „YouTube“ vartotojos, dantų pasta padeda sutraukti poras ir sustangrinti odą. Jos video sulaukė net 7,7 mln. peržiūrų.

Kitoje paskyroje, pavadinimu „Susana Home Remedies“, paskelbtame vaizdo įraše tvirtinama, kad norint stangrių bei didesnių krūtų, reikia jas patepti vazelinu, o spenelius dantų pasta. Šis įrašas sulaukė daugiau nei 3 mln. peržiūrų.

Tai tėra vos keli video iš gausybės, kuriais skatinama išbandyti triukus, padėsiančius turėti svajonių krūtinę.

„Tai gali sukelti tik trumpalaikį švelnios odos pojūtį, bet tai staigiai pranyktų nuplovus dantų pastą nuo krūtų. Taip pat ir vazelinas – jis tik drėkina odą, o dantų pasta gali suteikti krūtims gaivų mėtų kvapą, bet tik tiek“, – sakė moterų sveikatos specialistė Jennifer Wider.

Kai kurioms moterims tai neturėtų šalutinio poveikio, bet kitoms gali kilti odos sudirgimas ar kontaktinis dermatitas, odos bėrimas, kurį išprovokuotų sąlytis su tam tikromis medžiagomis (šiuo atveju dantų pasta).

Jei norite turėti tvirtą ir išvaizdžią krūtinę, specialistė rekomenduoja dėvėti gerą liemenėlę ir daryti pratimus, kurie tvirtintų krūtinės raumenis, tai gelbsti norint suformuoti gražias krūtis, o dantų pastą patausokite savo šypsenai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.