Kad po atostogų nereikėtų liūdėti dėl plaukų ir odos būklės – vertingi Kristinos Ivanovos patarimai

Rudenį prasideda antroji atostogų banga. Niūrų rudenį nemažai lietuvių iškeičia į saulę ir šilumą pietuose. Tačiau vykstant į kelionę itin svarbu pasirūpinti savo grožiu, kad grįžus netekų gailėtis. Grožio salono savininkė ir visažistė Kristina Ivanova tikina, kad salone pastebi, jei klientės per atostogas prasčiau rūpinosi savo plaukais. Tuomet tenka imtis skubių procedūrų. Tad ką daryti, kad plaukai ir oda po atostogų sveikai švytėtų?

Kristina Ivanova<br>V.Balkūno nuotr.
Kristina Ivanova<br>V.Balkūno nuotr.
Kristina Ivanova<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kristina Ivanova<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kristina Ivanova<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kristina Ivanova<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-11-11 21:28, atnaujinta 2018-11-12 08:51

K.Ivanova portalui lrytas.lt pasakojo, kad žodis kelionė jai visų pirma asocijuojasi su mažu priemonių kiekiu.

„Visuomet stengiuosi įsidėti tiek, kiek reikės kelionės metu. Aš pati visuomet turiu mažų pakuočių, į kurias susipilstau tas priemones, kurias naudoju kasdien“, – pasakojo ji.

Atostogoms šiltuose kraštuose grupės „Kristal“ lyderė pasiima drėkinantį poveikį turinčių priemonių veidui, plaukams ir viso kūno odai.

„Veidui reikalingas drėkinantis kremas, kuris padės išlaikyti odos drėgmę ir balansą. Pati naudoju kremą su ozonu. Jis padeda palaikyti natūralų odos drėgmės lygį. Dar svarbu tai, kad šiame kreme yra alyvuogių aliejaus, o jis neleidžia ant odos veistis bakterijoms, grybeliams, kas ypač aktualu šiltuose kraštuose. Taip pat man svarbu, kad veido kremas būtų su SPF filtru, apsaugančiu nuo UV spindulių“, – patarė K. Ivanova.

Jei atostogos poros savaičių ir saulės bus daug, žinoma moteris patarė drėkinimu pasirūpinti dar labiau ir į bagažą įsidėti halurono serumo.

„Tai ypač drėkinanti priemonė, skirta sausai, plonai, jautriai, raukšlelių turinčiai odai. Ši priemonė ne tik drėkins, bet suteiks stangrumo odai, mat bus skatinama kalogeno gamyba odoje“, – pasakojo visažistė.

Plaukams per atostogas, pasak K.Ivanovos, taip pat būtinai reikia ypatingo dėmesio. „Savo grožio salone pastebiu, kad klienčių, grįžusių iš šiltų kraštų plaukus reikia skubiai gelbėti specialiomis procedūromis. O kad taip nenutiktų, rekomenduoju pasiimti šampūną, drėkinančią kaukę, plaukų aliejus galiukams. Pati naudoju argano aliejų, kuris puikiai tinka sausiems, lūžinėjantiems plaukams.

Taip pat neapsieinu be apsauginio atstatomojo plaukų purškiklio su juodaisiais ikrais. Be šitos priemonės niekur nekeliauju. Kuo ji ypatinga? Joje yra šilko proteinų, silikono, ji suteikia plaukams žvilgesio. Apsauginiu sluoksniu padengti plaukai saugomi nuo UV spindulių ir apskritai žalingo aplinkos poveikio“, – apie savo grožio ritualus kelionės metu pasakojo moteris.

Na, o galiausiai, pasirūpinti reikia ir viso kūno oda. K.Ivanova rekomenduoja su savimi visuomet turėti gaivinančią kūno dulksną, kuria galima papurkšti ir plaukus. „Mano oda sausa, tad kūno odai irgi reikia priežiūros. Klientėms sakau, kad ją galima tepti ir argano aliejumi. Reikia nepamiršti ir apsauginių kremų nuo saulės“, – priminė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.