12 stebuklingų aiškiaregės Vangos patarimų sveikatai

Visame pasaulyje garsi aiškiaregė Vanga pasakojo, kad vaikystėje pateko į viesulą, kuris ją pakėlė į orą ir nubloškė tolyn. Tuo metu į akis pateko daug smėlio, dėl kurio, atgavusi sąmonę, ji nebegalėjo atmerkti akių.

Aiškiaregė Vanga<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Aiškiaregė Vanga<br>Reuters/Scanpix nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 27, 2018, 4:40 PM, atnaujinta Dec 27, 2018, 4:50 PM

Tad dar būdama mergaitė, žiniuonė apako. Tačiau tai nesutrukdė jai išpranašauti Sovietų Sąjungos žlugimo, Černobylio katastrofos, povandeninio laivo Kurskas tragedijos, Rugsėjo 11-osios atakų, tikslias savo bei Stalino mirties datas.

Be įvykių pranašavimų aiškiaregė Vanga taip pat žolininkavo. Per savo gyvenimą ji sukaupė daug išminties, kuria su jumis pasidaliname žemiau esančiame sąraše.

1. Nepamirškite, kad pasaulis prasidėjo nuo žolių. Tačiau augalai, augantys skirtingose šalyse, gydo tik ten gyvenančius žmones. Kiekvienas turėtų gydytis žolelėmis, kurios auga netoliese.

2. Nevenkite darbo. Tinginystė yra liga, pažeidžianti ne tik jūsų moralę, bet ir fizinę sveikatą. Tiek fizinis, tiek proto užterštumas prieštarauja tam, ką sukūrė Dievas.

3. Tik mes vieni teršiame mus supančią aplinką ir maistą, kurį valgome. Vėliau skundžiamės vėžiu ir kitomis sunkiomis, mus užklupusiomis ligomis. Būkime išmintingi, kitaip teks kentėti.

4. Šiuolaikinė medicina užtrenkė duris gydymui žolelėmis. Nepamirškite, kad kiekvienam negalavimui gydyti galima rasti žolelę.

5. Daugumą ligų sukelia šaltis, todėl nestovėkite, kur drėgna ir negerkite šalto vandens.

6. Nesinervinkite ir negyvenkite baimėje! Jei reikia, pasikonsultuokite su specialistu, pasimėgaukite vonia. Gyventi bijant nėra įmanoma!

7. Dažnai gerkite laukinių vaisių ir augalų arbatas. Jie yra švarūs, nenupurkšti chemikalais, be to stiprina sveikatą. Bent kartą per savaitę valgykite virtus kviečius, gerkite daug vandens.

8. Kodėl jūs rūkote? Jei žmogui būtų lemta rūkyti, kiekvienas iš mūsų turėtume po kaminą ant galvos. Pamirškite tabaką ir mėgaukitės ilgu gyvenimu be ligų.

9. Nebijokite ligos, tikėkite Dievo galia.

10. Yra dvi ligų rūšys – galimos pagydyti gydytojų ir tos, kurias gydo močiutės išmintis. Svarbiausia yra žinoti diagnozę.

11. Žemė – visų mūsų motina, todėl apie ją turėtume mąstyti kaip apie asmenį. Gerbkite ją, nes ji mums suteikia maistą, namus. Neverskite mūsų motinos kentėti. Tapkite išmintingesni šiandien, kitaip vėliau ilgai teks kęsti pasekmes.

12. Baisesnė už visas ligas yra neviltis! Neišgyvenkite, kadangi tai „suėda“ jūsų vidų. Žvelkite į gyvenimą ramiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.