Netikėtą nuovargio priežastį Agnei nurodė močiutė: sprendimas buvo paprastas

„Atidžiai rūpintis savo sveikata, tai kaip kaupti pinigus banke“, – yra pasakiusi žymi amerikiečių autorė Louise Hay. Ir ji buvo teisi.

 Agnė Gedminaitė-Miškinienė teigia, kad ilgus metus taip pat nerado tikrosios nuovargio priežasties. <br> Asmeninio albumo nuotr. 
 Agnė Gedminaitė-Miškinienė teigia, kad ilgus metus taip pat nerado tikrosios nuovargio priežasties. <br> Asmeninio albumo nuotr. 
 Agnė Gedminaitė-Miškinienė teigia, kad ilgus metus taip pat nerado tikrosios nuovargio priežasties. <br> Asmeninio albumo nuotr. 
 Agnė Gedminaitė-Miškinienė teigia, kad ilgus metus taip pat nerado tikrosios nuovargio priežasties. <br> Asmeninio albumo nuotr. 
Tokios žolelės kaip pelynas daro tikrus stebuklus.<br> Asmeninio albumo nuotr. 
Tokios žolelės kaip pelynas daro tikrus stebuklus.<br> Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-03-17 22:20

Juk ar daugelis iš mūsų sąžiningai taupo, kaupia pinigus banke? Tyrimai rodo, kad ne visi. Šiuos rezultatus galime palyginti ir su sveikata. Kai jaučiamės prastai, imame ieškoti to priežasčių. Neatradę jų numojame ranka ir, paskendę darbuose, pamirštame visas ligas.

Didėjantis gyvenimo tempas vis dažniau žmones priveda prie išsekimo ir nuovargio. Fizinis ir dvasinis išsekimas mus ima lydėti vis dažniau. Tampa sunku rytais pakilti iš lovos, kankina miego trūkumas. Stengiamės atsibusti ne patys, o į pagalbą pasitelkiame kavos puodelį ar energinį gėrimą, kuris jėgų suteikia tik tam kartui.

Niekuomet nesusimąstome, kad dažnai tokių simptomų priežastis gali būti labai netikėta. Tai nėra fizinio aktyvumo trūkumas ar prasta mityba. Kartais, net ir laikydamiesi pakankamai sveikos mitybos bei sportuodami, nesijaučiame tokie energingi kaip norėtume ir turėtume jaustis.

Sveikatinimo produktų linijos „Žalioji dėžutė“ įkūrėja Agnė Gedminaitė-Miškinienė teigia, kad ilgus metus taip pat nerado tikrosios nuovargio priežasties. Pasirodo, ją atskleisti padėjo močiutė, kuri daugelį metų domisi žolelėmis. Ji puikią fizinę ir dvasinę būseną bei sveikatą palaiko vartodama įvairius žolelių mišinius.

Netikėta išsekimo priežastis

Ir štai tikroji priežastis – parazitai. Kad ir kaip sunku patikėti, bet jų turime beveik kiekvienas. Nuolat kontaktuojame su kitais, liečiamės prie įvairių daiktų, o kur dar prastai nuplauti vaisiai ar daržovės? Ir tik tiek tereikia, kad Jūsų organizme apsigyventų įvairių rūšių parazitai.

Pagrindiniai požymiai, kad jūsų organizme yra parazitų gali būti visiškai ne tokie, kokius įsivaizdavote. Jie tokie įvairūs, kad nė neįtartumėte, kad šių požymių priežastis – parazitai.

Galimi simptomai:

Nuotaikų kaita – depresija, neigiamos mintys, nerimas, irzlumas.

Poreikis keptam, riebiam maistui.

Mažakraujystė ar geležies trūkumas kraujyje, kurią sukelia didelis kiekis parazitų Jūsų organizme.

Odos ligos, jų ūmėjimas – egzema, aknė, dermatitas įvairūs bėrimai.

Pasikartojanti grybelinė infekcija.

Kraujuojančios dantenos.

Galvos skausmas.

Nervingumas (parazitų išmatos dirgina nervų sistemą).

Griežimas dantimis ir stiprus seilėtekis miego metu.

Netikėtai pasireiškusios alergijos anksčiau valgytiems maisto produktams.

Prastas apetitas arba nuolatinis alkis, pilvo pūtimas ir viduriavimas ar vidurių užkietėjimas.

Seksualinės funkcijos sutrikimas vyrams ir menstruacinio ciklo sutrikimai moterims.

Nuovargis, mieguistumas.

Skausmingi ir nelankstūs sąnariai.

Sutrikęs kvėpavimas, oro trūkumas.

Be priežasties mažėjantis svoris.

Įkyrus niežulys aplink burną, akis, išangę.

Problemos sprendimas – natūralios žolelės

Agnė pasakoja, kad parazitų pašalinimo iš organizmo sprendimas yra labai paprastas. Jos močiutė pasidalijo žoliavimo receptais. Tokios žolelės kaip pelynas, ciberžolė, ramunėlės daro tikrus stebuklus ir vos po kelių savaičių nuoseklaus vartojimo organizmą išvalysite nuo parazitų, pagerės bendra savijauta, sustiprės nervų sistema, atsiras daugiau energijos. Tereikia mišinio iš šių žolelių ir iš tarsi su šluota išvalysite savo organizmą.

Natūralios žolelės, kurios supa mus yra pats geriausias, efektyviausias ir saugiausias būdas išvalyti organizmą bei sutvarkyti žarnyno bėdas. O pats tinkamiausias metas tam – pavasaris, kai visi iš po žiemos norime tapti lengvesni, jaustis žvalesni ir darbingesni.

Rūpinkitės savo sveikata, juk tai didžiausias ir brangiausias mūsų turtas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.