Vienas pratimas prieš miegą – ir šlaunų apimtis gerokai sumažės

Japonijoje labai išpopuliarėjo pratimas, kuris padeda pagražinti vieną problematiškiausių moters kūno vietų – klubus ir šlaunis. Kartojant šį pratimą kas vakarą šlaunų apimtys mažėja, klubai – siaurėja. Dar vienas privalumas – pilvas taip pat tampa plokštesnis.

Rezultatų nereikės laukti ilgai – jau po poros savaičių pastebėsite, kad pilvas ir šlaunys tapo standesnės, gražėja klubai.<br> 123rf nuotr.
Rezultatų nereikės laukti ilgai – jau po poros savaičių pastebėsite, kad pilvas ir šlaunys tapo standesnės, gražėja klubai.<br> 123rf nuotr.
Jeigu tuo pačiu norite pagražinti ir pilvą, toliau gulėdami ant nugaros imkitės pratimo, stiprinančio pilvo presą. <br> 123rf nuotr.
Jeigu tuo pačiu norite pagražinti ir pilvą, toliau gulėdami ant nugaros imkitės pratimo, stiprinančio pilvo presą. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-05-31 20:08

Vienu metu šis pratimas Japonijoje tapo toks populiarus, kad moterys laikė kone garbės reikalu įsidėti savo nuotrauką prieš pradėdamos kasdienes treniruotes ir praėjus kelioms savaitėms ar mėnesiams. 

Daugelis moterų, bandžiusių sulieknėti, sutiks, kad sunkiausiai sekasi pagražinti klubus ir šlaunis. Todėl būtent šioms vietoms buvo sukurtas specialus pratimas. 

Kokia šio pratimo esmė?

Jį atlikti rekomenduojama prieš miegą, jam paskirti reikėtų vos 2-3 minutes. Teigiama, kad po kelių minučių treniruotės užvedamas mechanizmas, ir raumenys tonusą išlaiko net miegant, tad treniruočių poveikis tęsiasi ir jums sapnuojant. 

Kaip teisingai atlikti pratimą? Asigulkite ant grindų ir pakelkite kojas aukštyn. Jei šioje padėtyje sunku jas išlaikyti, galite lengvai atremti į sieną. Pradedantiesiems taip bus daug patogiau.

Rankas sudėkite už galvos, ištiesinkite nugarą. 

Kojas laikykite taip, kad jos liestųsi kulnais ir pirštais. Pamažu išskirkite kojas, leiskite jas į šonus, tolyn vieną nuo kitos. Laikykite pusiausvyrą, kojas leiskite sinchroniškai. 

Pajusite, kaip įsitempia vidinė šlaunų dalis – tai normalu. Turėtumėte jausti nedidelį diskomfortą, tačiau jokiu būdu nedarykite pratimo per jėgą.

Kai pajusite, kad raumenys įsitempė, tris kartus lengvai paspyruokliuokite kojomis į šonus ir lėtai sugrįžkite į pradinę padėtį – vėl suglauskite kojas. Pakartokite pratimą 20 kartų.

Jeigu tuo pačiu norite pagražinti ir pilvą, toliau gulėdami ant nugaros imkitės pratimo pilvui – jis sustiprins pilvo presą. 

Gulėdami ant nugaros rankas priglauskite prie kūno. Įtempkite kojų pirštus ir pakelkite kojas aukštyn. Vieną nuleiskite žemyn, stengdamiesi kulnu nepaliesti grindų.

Po to šią koją pakelkite, kitą nuleiskite. Lėtai kilnokite kojas imituodami žirkles. Jeigu norite sudėtingesnio pratimo, labiau veikiančio pilvo presą, kojos neiškelkite statmenai grindims, šiek tiek žemiau. Kartokite pratimą 20 kartų. 

Rezultatų nereikės laukti ilgai – jau po poros savaičių pastebėsite, kad pilvas ir šlaunys tapo standesnės, gražėja klubai. Nenutraukite treniruočių – tuomet džiaugsitės ilgalaikiais rezultatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.