Šios naminės veido ir lūpų kaukės padarys tikrus stebuklus: atjaunėsite ir švytėsite

Vasarą veido ir lūpų oda išvargsta nuo saulės ir dažnų maudynių. Jei tinkamai nesirūpinate jos drėkinimu, ji sparčiai ima sausėti. Štai kelios stebuklingai veikiančios naminės kaukės, kurios padės susidoroti su sausėjančiu veidu ir šerpetojančiomis lūpomis.

Vasarą veido ir lūpų oda išvargsta nuo saulės ir dažnų maudynių. Jei tinkamai nesirūpinate jos drėkinimu, ji sparčiai ima sausėti.<br> 123 nuotr.
Vasarą veido ir lūpų oda išvargsta nuo saulės ir dažnų maudynių. Jei tinkamai nesirūpinate jos drėkinimu, ji sparčiai ima sausėti.<br> 123 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2019, 10:59 AM, atnaujinta Jul 4, 2019, 11:11 AM

Avižų ir agurkų veido kaukė

Avižos ramina ir gydo sausą odą, o agurkai veikia kaip natūralus drėkiklis su vėsinamosiomis savybėmis. Paruoškite šią itin drėkinamą veido kaukę maišydami 3 arbatinius šaukštelius avižų su 1 arbatiniu šaukšteliu agurkų sulčių ir 1 arbatiniu šaukšteliu jogurto. Naudokite mišinį ant veido ir leiskite jam visiškai išdžiūti prieš nuskalaudami šiltu vandeniu.

Alavijo ir medaus veido kaukė

Kupinas maistinių medžiagų ir antioksidantų, alavijas padeda kovoti su priešlaikinio senėjimo požymiais ir padeda gydyti saulės nudegimus. Medus padeda kovoti su spuogais, randais ir tamsiomis dėmėmis.

Kai šios dvi sudedamosios dalys susijungia, jūs gaunate kaukę, kuri padarys odą šviežią ir sveiką. Žinoma, jei nesate alergiški medui.

Paruoškite šią kaukę pridėdami 1/4 puodelio alavijo su 1 šaukštu medaus. Prieš skalaudami šaltu vandeniu, kaukę ant veido laikykite apie 20 minučių.

Šveičiamoji lūpų kaukė su kiviais

Lūpų oda yra gana plona, todėl jų šveitimas – daug švelnumo reikalaujantis darbas. Šioje lūpų kaukėje daug natūralių rūgščių: pieno rūgšties, cukranendrių cukruje esančios glikolio rūgšties ir kiviuose asančių rūgščių. Tai padės atsikratyti negyvų odos ląstelių ant lūpų ir pamaitinti lūpų odą.

Sumaišykite šaukštą natūralaus jogurto ir rudojo cukranendrių cukraus ir leiskite mišiniui pastovėti kelias minutes, kad cukrus ištirptų. Tada sutrinkite ir įmaišykite į masę šaukštą kivio.

Šie ryškiai žalios spalvos vaisiai yra naudingas kaukės priedas, kuris suteikia odai didelę C vitamino dozę. Kartu su vitaminais A, K ir E, kivis yra puikus veido kaukės ingredientas švelniam odos šveitimui ir odos skaistinimui.

Parengta pagal helloglow.co ir bebuatiful.in inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.