Vasarą antsvorio atsirado dar daugiau? Dana pasakoja, kaip numesti 20 kg

„Dabar numečiau 20 kilogramų. Tai yra benzino kanistras, kurio man nebereikia nešioti,“ – pasakoja Dana, kuri yra puikios formos! Perskaityk interviu ir sužinok, kaip ir Tu gali pasiekti savo idealios figūros!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 12, 2019, 8:00 AM

– Kokia buvo tavo lieknėjimo patirtis?

Su antsvoriu kovojau jau ilgą laiką. Pradėjau, žinoma, nuo maisto porcijų mažinimo. Išbandžiau visus tradicinius metodus. Tada net pradėjau laikytis Dukano dietos, bet tai buvo taip drastiška, kad niekada nenorėčiau daugiau to pakartoti – nė vienam to nelinkiu! Vos nustojus laikytis dietos, svoris grįžo su kaupu. Bėgant laikui supratau, kad svorio problemų neišspręsiu be profesionalios pagalbos...

– Kokia buvo tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Tyrimai parodė, kad cholesterolio kiekis yra padidėjęs, o tai reiškia, kad širdies ir kraujagyslių sveikatai kyla pavojus! Man reguliariai skaudėjo nugarą, pradėjo negražiai plėstis kojų venos, lipdama laiptais uždusdavau. Jau nekalbu apie tai, kad jau kurį laiką negalėjau į save žiūrėti veidrodyje. Paskutinis lašas buvo poilsinė kelionė, po kurios buvo gėda rodyti nuotraukas – jose mačiau tik savo antsvorį.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Stokholmo dieta yra populiari jau kurį laiką ir aš žinojau, kad noriu tai išbandyti. Taip vieną kartą internete pamačiau labai gerą pasiūlymą ir iš karto nusprendžiau užsisakyti.

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

– Kaip tau sekėsi laikytis dietos?

Tai labai gerai suplanuota ir sveika dieta. Nė akimirkos nejaučiau alkio arba potraukio kokiam uždraustam produktui, nes tokių tiesiog nėra. Man atrodė patogu ir paprasta, viskas suplanuota, reikia tik laikytis ir džiaugtis rezultatais. Netikėsite, bet rezultatai pasirodė jau po pirmos savaitės, kai svarstyklės rodė 4 kilogramais mažiau! Tai buvo didžiausias stimulas tęsti. Dabar esu numetusi 20 kilogramų. Tai yra degalų kanistras, kurio man nebereikia nešioti. Sulieknėjus dingo ir sveikatos problemos – tyrimai geresni nei bet kada anksčiau. Nuo tada, kai laikausi šios dietos, aš nė karto nesu persišaldžiusi! Žmonės, matydami mano pozityvius pokyčius, prieina ir prašo atskleisti paslaptį. Komplimentų dabar sulaukiu kiekvieną dieną, nes pagaliau galiu vilkėti drabužius, kurie pabrėžia mano figūrą. Netgi mano sūnus sako, kad atrodau dešimčia metų jaunesnė. Esu be galo laiminga, kad tą lemtingą dieną tiesiog nusprendžiau išbandyti Stokholmo dietą!

– Ką rekomenduotumei žmonėms, kurie dar turi antsvorio?

Visi esame nusipelnę būti liekni. Numesti svorio dėl savęs, o ne dėl kitų. Stokholmo dieta bus geriausias padėjėjas, todėl rekomenduoju pradėti dabar!

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmDiet siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.