Lieknėk sveikai: portalas lrytas.lt skelbia pokyčių konkursą

Statistika rodo, kad Lietuvoje antsvoris ir nutukimas yra nemenka problema. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) tyrimas, kurio rezultatai buvo paskelbti praėjusiais metais, vertino beveik 900 mln. žmonių iš 53-jų šalių (didelės geografinės teritorijos – nuo Atlanto iki Ramiojo vandenyno) duomenis.

Įdomiausių, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriai turės galimybę laimėti konkurso rėmėjų įsteigtus prizus sau ir savo draugui.<br> 123rf nuotr.
Įdomiausių, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriai turės galimybę laimėti konkurso rėmėjų įsteigtus prizus sau ir savo draugui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2019, 9:45 AM, atnaujinta Oct 9, 2019, 9:48 AM

Vengrija ir Lietuva pateko į penketuką, kur nutukimo lygis atitinkamai siekia 26,4 proc. ir 26,3 proc. Airija užėmė devintąją vietą – 25,3 proc.

Laimei, specialistai pastebi, kad susidomėjimas sveika mityba, fiziniu aktyvumu ir sveikatinimu tarp lietuvių vis aktyvėja. O socialiniuose tinkluose apstu sėkmės istorijų, kai žmonės dalijasi įspūdingais išvaizdos ir sveikatos pokyčiais. 

Jūsų gyvenimą kartino antsvoris ir prasta savijauta? Pasirinkote sveikesnę mitybą ir geresnės savijautos kelią ir pasiekėte pirmųjų rezultatų? Pasidalykite savo istorija su portalo lrytas.lt skaitytojais, laimėkite prizus ir įkvėpkite kitus!

 

Užpildykite konkurso formą: aprašykite pagrindines taisykles, kurių laikėtės lieknėdami, įvardykite, kiek kilogramų atsikratėte bei prisekite nuotraukas, kaip atrodėte prieš pokyčius ir dabar.

Įdomiausių, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriai turės galimybę laimėti konkurso rėmėjų įsteigtus prizus sau ir savo draugui, kuris galbūt taip pat svajoja apie tokius pokyčius!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.