Dėl antsvorio atrodžiau kaip visai kita, vyresnė moteris: Kristina pasakoja, kaip numesti 22 kg

„Mano drabužiai pasiekė jau 44 dydį. Draugės manęs tiesiog nepažino – dėl antsvorio atrodžiau kaip visai kita, vyresnė moteris“, – pasakoja Kristina. Dabar per trumpą laiką Kristina numetė 22 kg antsvorio. Skaityk interviu su Kristina ir prisijunk prie lieknėjimo iššūkio!

Per trumpą laiką Kristina numetė 22 kg antsvorio.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Per trumpą laiką Kristina numetė 22 kg antsvorio.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Per trumpą laiką Kristina numetė 22 kg antsvorio.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Per trumpą laiką Kristina numetė 22 kg antsvorio.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2019, 10:12 AM, atnaujinta Nov 7, 2019, 3:37 PM

– Kokia buvo tavo lieknėjimo patirtis?

- Kai buvau jaunesnė, nežinojau, kas antsvoris yra. Vėliau patyriau gyvenimo pokyčius ir per septynis mėnesius priaugau daugiau nei 20 kg svorio. Iš pradžių bandžiau visokiais būdais atsikratyti papildomų kilogramų – nevalgiau po šešių vakare, kurį laiką laikiausi vadinamosios grikių dietos, atsisakiau saldumynų. Visa tai buvo labai sunku ir pavyko tik trumpam laikui. Po to svoris ir vėl sugrįždavo.

– Kokia buvo tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

- Apsipirkimas tapo vis skausmingesnis. Tose parduotuvėse, kuriose aš apsipirkdavau, tiesiog nebeturėjo tokių dydžių, kurie man tiktų. Mano drabužiai pasiekė jau 44 dydį. Kasdien jaučiau didelį silpnumą, nuovargį, net apatiją. Netenkino atvaizdas veidrodyje. Paskutinis kantrybės lašas buvo pusseserės jubiliejus, kai sutikau seniai nematytas drauges. Jos manęs tiesiog neatpažino – dėl antsvorio aš atrodžiau kaip visai kita – vyresnė moteris.

- Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

- Apie Stokholmo dietą man papasakojo sesuo. Ji patarė pažiūrėti, kaip laikydamosi šios dietos sulieknėja mūsų garsenybės. Taip ir aš nusprendžiau pabandyti. Tiesą pasakius, iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikusi ir netikėjau, kad iš to išeis kažkas gero.

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

– Kaip tau sekėsi laikytis dietos?

- Iš pradžių kruopščiai laikiausi visko, kaip buvo nurodyta mano lieknėjimo plane. Nustebino, kad receptai buvo tokie įdomūs ir įvairūs. Nesinorėjo net saldumynų ir užkandžių, kurie buvo įtraukti į planą. Jaučiausi gerai, o svarbiausia – visada pavalgiusi. Man tai buvo labai svarbu, nes iš pradžių labai bijojau, kad teks badauti, kaip paprastai būna laikantis kitų dietų. Po pirmosios savaitės numečiau 4 kilogramus. Mane tai labai nudžiugino, tai buvo stimulas tęsti. Kiekvieną dieną lipant ant svarstyklių buvo įmanoma matyti, kaip kilogramai dingsta vienas po kito... Po mėnesio numečiau 11 kilogramų, dar po dviejų – 17 kg. Tai neįtikėtina! Iš pradžių atrodė, kad gali ir nepavykti, tačiau rezultatas yra nuostabus ir svarbiausia – visa tai per tokį trumpą laiką. Dabar mano pasikeitimai yra milžiniški – jaučiuosi lengvai ir savimi pasitikinti. Gaunu daug komplimentų, jaučiuosi patenkinta savimi. Valgau sveikai ir įvairiai. Visiškai kitoks gyvenimas!

– Ką rekomenduotumei žmonėms, kurie dar turi antsvorio?

- Aš žinau, ką reiškia 22 kg antsvorio, kurį reikia nešiotis su savimi. Niekam nelinkiu to! Jeigu Tavęs netenkina tai, kaip atrodai ir jautiesi, užsisakyk Stokholmo dietą ir patobulink savo figūrą. Kiekvienas mūsų yra to nusipelnęs.

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmDiet siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.