Ką dovanoti mėgstantiems sportuoti?

Ieškote dovanos, kuri pradžiugintų tiek profesionalų sportininką, tiek mėgėją? Susipažinkite su „Senukų“ specialistų paruoštu sąrašu, kuriame rasite naudingų kalėdinių dovanų TOP 5-uką, skirtą mėgstantiems sportuoti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-20 16:00

1. Svarbu skirti laiko ne tik mankštoms, bet ir būti aktyviems visą dieną. Padėkite palaikyti draugų ar artimųjų aktyvumą, padovanodami jiems nepakeičiamą išmanųjį laikrodį. Šis stilingas aksesuaras ne tik derės prie bet kokios aprangos, bet ir skaičiuos žingsnius, įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas. Kai kurie iš šių įrenginių seka net miego režimą, taip padėdami savininkui pagerinti savo fizinės veiklos našumą ir užtikrinti pakankamą poilsį.

2. Vandens gertuvę vertina visi (net ir tie, kurie daug nesportuoja). Deja, ne visos gertuvės tinka aktyviam gyvenimo būdui – sportuoti mėgstantiems gertuvę laikyti turi būti patogu, jų paviršius turėtų neslysti. Jei žmogus, kuriam ieškote dovanos, naudoja labiau biurui tinkamą, padovanokite jam sportinę gertuvę. Tikėtina, jog turėdamas jam patinkančią gertuvę, sporto entuziastas išgers daugiau vandens, dėl ko jausis geriau, tad ir mankštos taps dar produktyvesnės.

3. Nuolatos keliaujančiam, tačiau sportą mėgstančiam žmogui gali būti sudėtinga rasti laiko gerai treniruotei. Jei keliaujančiam draugui ar draugei visuomet tenka ieškoti artimiausios sporto salės, padovanokite tai, kas padės taupyti laiką – kompaktišką sporto įrangą. Pavyzdžiui, elastinę mankštos juostą, šokdynę ir gimnastikos kilimėlį. Šios priemonės yra itin lengvos ir puikiai telpa į lagaminą. Turėdamas tokią dovaną, sporto entuziastas mankštintis galės tiesiog viešbučio kambaryje.

4. Kas yra idealiausias mankštos partneris, gebantis motyvuoti bet kokios treniruotės metu? Atspėjote – belaidės ausinės. Jos itin patogios ir stilingos, o tinkamai parinktos, gali slopinti aplinkinį triukšmą. Norisi dar ko nors? Sudarykite originalų internetinį grojaraštį ir žmogus, kuriam dovanosite ausines, galės mėgautis savo mėgstama muzika bei treniruotėmis be jokių apribojimų.

5. Aktyviai sportuojant itin svarbi sveika ir subalansuota mityba. Jei jūsų pažįstamas yra itin užimtas, tačiau vis tiek atranda laiko nuskubėti į sporto salę, padovanokite jam kokteilių trintuvą su kelioniniais indeliais. Tuomet sveikais glotnučiais jis galės mėgautis tiesiog pakeliui.

Esame tikri, kad išrinksite tobulą dovaną, o kartu parodysite ir savo rūpestį bei tai, kaip vertinate dovanos gavėjo pomėgį. Dabar prisijunkite prie bičiulio ar bičiulės ir kartu pasimėgaukite kokybišku laisvalaikiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.