Gydytoja patarė, ką daryti, kad kojos atrodytų kaip iš reklamos: švelnios ir lygios – užtruksite vos iki 20 minučių

Teniso treniruotė, pasimatymas, baseinas, paplūdimys, masažas – nesvarbu, kur demonstruosite savo kojas, būkite tikros, kad jos atrodys tobulai švelnios ir lygios! Kaip turėti kojas iš reklamos be jokių pastangų visada, konsultuoja gydytoja dermatologė Nadežda Jarušina, „Sapiegos klinikoje“ dirbanti su moderniais GentleMax ir GentleLase Pro aleksandrito lazeriais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2020, 4:23 PM

Prarasto laiko beieškant

Atrodytų, plaukų šalinimas tokia smulkmena! Keli brūkštelėjimai peiliuku duše ir problemos kaip nebūta. Tačiau ne visada prisimename tai padaryti reguliariai, dėl ko kojos puikiai atrodo toli gražu ne kasdien. Arba skubėdamos šį darbą atliekame atmestinai – vėliau sporto klube matant nenuskustus plaukų ruoželius tenka raudonuoti iš gėdos. O kur įaugę ir pūlinukais virtę plaukai? Ar netyčia iki kraujo įpjautos kojos? Skausmai, kuriuos tenka iškęsti epiliuojant plaukus ar patikint kojas brangioms procedūroms vašku?

Dar blogiau, kad šios procedūros naikina brangiausia mūsų turtą – laiką. Portalo Escentual.com atliktame tyrime nustatyta: Didžiosios Britanijos moterys skusdamos kojas praleidžia vidutiniškai 72 dienas per gyvenimą! Kaip dalykui, kuris erzina ir tikrai nepavyksta tobulai, gerokai per daug. Juo labiau, kad XXI amžiaus technologijos leidžia turėti svajonių kojas be plaukelių greičiau ir maloniau nei galite įsivaizduoti.

Kuo „Sapiegos klinikoje“ plaukelių šalinimui naudojamas aleksandrito lazeris skiriasi nuo kitų klinikų naudojamų lazerių?

Tai auksinio standarto lazeris – vienas galingiausių rinkoje. Jo generuojami 755 nm ilgio spinduliai įsiskverbia konkrečiai ten, kur yra plauko folikulas ir jį sunaikina. Moksliškai įrodyta, kad jis veikia ypač tiksliai ir greitai, o generuojama šviesos impulso energija yra itin aukšta, todėl paprastai reikia mažiau procedūrų iki tobulo rezultato lyginant su kitų technologijų lazeriais.

Skaičiai pasako viską. Kasmet atliekama 13 mln. ilgalaikio plaukelių šalinimo lazeriu procedūrų būtent šio tipo, GentleLasePro aleksandrito lazeriu. Moterys, kurios praėjo kursą šiuo lazeriu, visos kaip viena tikina, kad tai geriausia jų investicija į laiko taupymą.

Neskausminga procedūra. Kai kurie iš rinkoje veikiančių lazerių iš tiesų kelia nemalonius pojūčius plaukų šalinimo lazeriu procedūros metu. GentleLasePro aparate integruota moderni šaldymo sistema. Prieš pradedant veikti lazeriui, odą padengia maloni freono dulksna – dėl to spindulio poveikio beveik nejausite. Galėsite vartyti žurnalą ir ilsėtis be menkiausios įtampos.

Taupo laiką. Abiejų blauzdų šalinimo procedūra trunka vos iki 20 minučių. Ir nors ilgalaikis rezultatas šalinant plaukelius atsiras po 6-8 procedūrų, jau po pirmosios kojos atrodo nuostabiai. Vienos procedūros metu sunaikinama viduniškai apie 20 proc. plaukų, o likusių plaukų augimas sulėtėja.

Svajonių rezultatas ir tobulas komforto jausmas. Pašalinus plaukelius peiliuku ar vašku, kojų oda vistiek neatrodo tobulai, juk joje lieka plaukų šaknys, suteikiančios odai pilkšvumo. Tuo tarpu lazeris nenukerpa plaukelio, o jį sunaikina. Po procedūrų ciklo oda atrodo pavydėtinai skaisti ir glotni. Ją tepant kremu apima perfekcionizmo jausmas – pagaliau turite kojas kaip iš reklamos ir jos priklauso jums.

Jokių avarijų. Peiliuku įpjautos, nuo vaško ar epiliatorių procedūrų paraudusios kojos – praeitis, kurią pats metas pamiršti kaip praėjusį istorijos etapą – kažkada taip pamiršome plaukus pešusius metalinius suktukus su gumytėmius ir tikrai nepasiilgstame, juk taip? Galų gale, plaukų šalinimas lazeriu užkerta kelią plaukelių įaugimui, pūliniams, kurie gali baigtis ir visam gyvenimui liekančiais randeliais.

Lengvesnis gyvenimas. Nebegalvokite, ar nusiskutote plaukelius. Galite pamiršti amžiną karą su jais, nes jį laimėjote. Galite šokti ant scenos, į baseiną ar suknelę, plaukų skutimo procedūrą tiesiog išbraukdamos iš darbų sąrašo ilgam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?