Į „Camelia“ grįžta „Laimės valandos“: dar daugiau pacientų galės pasinaudoti mažesnėmis kainomis

„Camelia“ vaistinėse visoje Lietuvoje vėl bus vykdoma „Laimės valandų“ akcija, kurios metu su „Mažų kainų“ kortele visiems pacientams taikomos nuolaidos. Kad dar didesnė dalis pacientų galėtų pasinaudoti nuolaidomis, pakeistas akcijos laikas – nuo šiol „Laimės valandos“ „Camelia“ vaistinėse vyks nuo 16 iki 18 val.

Nuo šiol „Laimės valandos“ „Camelia“ vaistinėse vyks nuo 16 iki 18 val.<br>„Camelia“ nuotr.
Nuo šiol „Laimės valandos“ „Camelia“ vaistinėse vyks nuo 16 iki 18 val.<br>„Camelia“ nuotr.
Nuo šiol „Laimės valandos“ „Camelia“ vaistinėse vyks nuo 16 iki 18 val.<br>„Camelia“ nuotr.
Nuo šiol „Laimės valandos“ „Camelia“ vaistinėse vyks nuo 16 iki 18 val.<br>„Camelia“ nuotr.
„Camelia“ vaistininkė Virgilija Bečelytė.<br>„Camelia“ nuotr.
„Camelia“ vaistininkė Virgilija Bečelytė.<br>„Camelia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 1, 2021, 8:00 AM

Siekiant valdyti pacientų srautus vaistinėse ir taip sumažinti COVID-19 plitimą Lietuvoje, „Camelia“ vaistinėse laikinai buvo sustabdyta „Laimės valandų“ akcija, kuri anksčiau vykdavo 13-15 val.

Epidemiologinei situacijai šalyje gerėjant, nuo kovo mėnesio atnaujiname šią akciją ir siūlome pacientams nuolaidomis pasinaudoti patogesniu laiku – nuo 16 iki 18 val.

„Pacientai buvo pasigedę „Laimės valandų“. Jie nuliūsdavo, kai sužinodavo, kad akcija laikinai sustabdyta, tad tai patvirtino, kad ši galimybė, prekių įsigyti už dar mažesnę kainą, jiems labai svarbi. Džiaugiamės, kad per pastarąjį laiką sergamumas COVID-19 ženkliai sumažėjo ir galime grąžinti „Laimės valandas“, – sako „Camelia“ vaistininkė Virgilija Bečelytė. – Visgi, virusai, o taip pat ir COVID-19, niekur nedingo, todėl labai prašome neatsipalaiduoti, saugoti savo ir aplinkinių sveikatą: vaistinėje nuo kitų pacientų ir vaistininkų laikytis saugaus atstumo, taisyklingai dėvėti kaukę, naudoti dezinfekcinį rankų skystį.“

Lojali „Camelia“ vaistinės klientė Sandra džiaugiasi, kad „Laimės valandos“ grįžta. „Taikomos nuolaidos tikrai leidžia sutaupyti. Yra didžiulis skirtumas, kai perki pilna kaina, ir kai perki 30, 20, 10 ar kad ir 5 proc. mažesne kaina. „Laimės valandų“ metu apsipirkti pavyksta tikrai pigiau“, – kalbėjo „Camelia“ klientė Sandra ir pridūrė, kad iki šiol apsipirkti ateidavo po 13 val., pietų pertraukos metu, o, sužinojusi, kad dabar akcijos laikas bus 16-18 val., dar labiau apsidžiaugė.

„Toks laikas, manau, daugiau žmonių bus patogus. Bus galima į vaistinę užsukti po darbų, visų rūpesčių“, – mano Sandra.

„Camelia“ vaistininkė V.Bečelytė yra įsitikinusi, kad dar daugiau pacientų galės pasinaudoti „Laimės valandų“ naudomis.

„Užsukti į vaistinę 16-18 val. tikrai bus patogiau dirbantiems „Camelia“ klientams. Ne kartą iš klientų esame girdėję pastebėjimų, kad iki šiol buvęs „Laimės valandų“ laikas dirbantiesiems buvo nepatogus, o jie tikrai norėdavo pasinaudoti šia nuolaidų galimybe. Dieną į vaistinę dažniau užsuka senjorai, tačiau jie ir taip turi „Mažų kainų“ kortelę Senjorams, su kuria nuolaidas prekėms jie gauna visą dieną (vaistams – iki 20 proc., kosmetikai – iki 25 proc., maisto papildams – 30 proc.). Todėl, manau, kad naujasis „Laimės valandų“ laikas bus naudingesnis didesnei daliai „Camelia“ klientų“, – pasakojo vaistininkė Virgilija.

„Laimės valandos“ nuolaidos su „Mažų kainų“ kortelė taikomos nuo 16 iki 18 val.:

  • Receptiniams vaistams – iki 10%
  • Nereceptiniams vaistams – iki 10%
  • Kosmetikai – 20%
  • Maisto papildams – 30%
  • Kitam asortimentui – iki 10%

„Camelia“ vaistinėse senjorams su specialiai jiems skirta „Mažų kainų“ kortele nuolaidos iki 30 proc. taikomos visą dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.