Patarė, kuriomis valandomis į „Camelia“ vaistinę užsukti dar labiau apsimoka

Mažų kainų lyderė „Camelia“ vaistinė savo klientams siūlo ne tik įsigyti prekių už itin prieinamą kainą, bet ir išskirtines akcijas bei pasiūlymus.

„Camelia“ vaistininkas Rimvydas Blynas.
„Camelia“ vaistininkas Rimvydas Blynas.
Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.
Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 28, 2021, 3:53 PM

Šiomis naudomis siekiama paskatinti žmones rūpintis savo sveikata ir tuo pačiu sutaupyti.

„Vienas iš nuolatos „Camelia“ vykdomų pasiūlymų – prie dirbantiems patogaus laiko pritaikytos kasdienės „Laimės valandos“, kurių metu taikomos nuolaidos siekia net iki 30 proc.

Šiuo pasiūlymu siekiame padėti sutaupyti papildomai, nes nuolaidos taikomos toms prekėms, kurioms negalioja kitos akcijos“, – sako vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Nuolaidos taikomos plačiam prekių asortimentui

„Camelia“ prekių asortimentas sudarytas taip, kad tenkintų įvairius visų amžiaus grupių asmeninius poreikius: lentynose galima rasti gausų ne tik sveikatos priežiūros prekių, bet ir dekoratyvinės kosmetikos bei veido ir kūno priežiūros priemonių pasirinkimą.

Šias ir daugelį kitų prekių, kurioms netaikomi mėnesio pasiūlymai ar kitos akcijos, galima įsigyti su nuolaida „Laimės valandų“ metu, pateikus „Mažų kainų“ kortelę. Kiekvieną dieną nuo 16 iki 18 valandos „Camelia“ vaistinėse taikoma iki 10 proc. nuolaida receptiniams ir nereceptiniams vaistams, iki 20 proc. – kosmetikai, iki 30 proc. – maisto papildams ir iki 10 proc. – kitoms prekėms.

„Teko ne kartą konsultuoti pacientus, kurie atsitiktinai užklydo į vaistinę radę laisvą minutę po darbų ir sužinojo, kad pateikę „Mažų kainų“ kortelę, gaus nuolaidą savo pasirinktoms prekėms. Pamatę galutinę sumą su pritaikyta nuolaida, klientai apsidžiaugdavo, kad pavyko tiek sutaupyti“, – pasakoja „Camelia“ vaistininkas Rimvydas Blynas.

Sutaupyti padės ir namų vaistinėlės patikra

R. Blynas pataria kiekvienam prieš apsilankymą peržvelgti savo namų vaistinėles turinį, vėliau susidaryti sąrašą, ko trūksta ir susipažinti su „Camelia“ vaistinės mėnesio pasiūlymų leidiniu, kuris skelbiamas kiekvieno mėnesio pradžioje bei galioja iki jo pabaigos. Šį išskirtinių mėnesio pasiūlymų leidinį galima rasti ir internete, ir kiekvienoje „Camelia“ vaistinėje.

„Namuose susidarę trūkstamų priemonių sąrašą, o susipažinę su kiekvieną mėnesį klientams pristatomu išskirtinių pasiūlymų leidiniu bei išsirinkę iš jo tai, ko reikia, papildomai sutaupysite apsipirkdami“, – pataria vaistininkas.

Naudų yra ir daugiau

„Camelia“ vaistininkas primena, kad bet kuriuo metu į vaistinę užsukę klientai, turintys „Mažų kainų“ kortelę, galės nemokamai pasinaudoti ir sveikatos priežiūros paslaugomis.

„Apsilankiusiems vaistinėje galime pasiūlyti nemokamai pasitikrinti regėjimą, pasimatuoti kraujospūdį, temperatūrą, pulsą, ir gauti nemokamą konsultaciją nustatytoms problemoms spręsti“, – pasakoja „Camelia“ vaistininkas.

R. Blynas prideda, kad šiandien vis daugiau klientų į vaistinę užsuka ne tik įsigyti reikiamų priemonių, bet ir gauti patarimą ar rekomendaciją svarbiausiais sveikatos klausimais, ypač, kai kyla sunkumų bandant susisiekti su šeimos gydytoju.

„Kiekvienam, parašančiam patarimo, rekomenduojame, kaip reikėtų gydyti atsiradusius negalavimus ir kokių veiksmų imtis. Labai vertiname tokį pacientų pasitikėjimą ir įvertinimą, kadangi profesionalus aptarnavimas ir galimybė padėti spręsti kilusias problemas mums vienas svarbiausių darbo kriterijų“, – teigia R. Blynas.

Nuolaidos senjorams – visą dieną nuo pirmos prekės

„Laimės valandų“ metu „Camelia“ visiems savo klientams siūlo galimybę papildomai sutaupyti, tačiau norėdama palengvinti su finansiniais sunkumais susiduriančių senjorų kasdienybę, nuolaidas jiems taiko nuolatos. Į vaistinę apsipirkti užsukusiems senjorams nuolaidos taikomos bet kuriuo metu ir nuo pirmosios prekės.

„Senjorų žyma paženklinta „Mažų kainų“ kortelė visą dieną „Camelia“ vaistinėse suteikia iki 15 proc. nuolaidą receptiniams vaistams, iki 20 proc. – nereceptiniams vaistams, iki 25 proc. – kosmetinėms prekėms, iki 30 proc. nuolaidą maisto papildams ir iki 20 proc. – kitoms prekėms“, – prideda „Camelia“ vaistininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.