Kaip sutaupyti apsiperkant vaistinėje?

Vaistinių tinklas „Camelia“ visiems savo klientams, turintiems mažų kainų kortelę, siūlo įsigyti reikalingų prekių už mažesnę kainą ir sutaupyti net iki 30 proc.

Vaistininkė Monika Žalytė.
Vaistininkė Monika Žalytė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 27, 2022, 2:00 PM

Kiekvieną dieną nuo 16 iki 18 val. pirkėjai, turintys „Mažų kainų“ kortelę, užsukę į bet kurią „Camelia“ vaistinę gali pasinaudoti išskirtinėmis „Laimės valandų“ nuolaidomis. Šiomis privilegijomis naudojasi daugiau nei milijonas Lietuvos gyventojų.

„Rūpinamės kiekvienu pas mus užsukančiu klientu, todėl siūlome jiems aktualias nuolaidas visam mūsų asortimentui – tiek receptiniams vaistams, tiek kosmetikai ar maisto papildams. Norime palengvinti pacientų finansinę naštą, ypač pandemijos metu, kai stipri sveikata yra kaip niekada svarbi“, – teigia vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Kad vaistinės taikomos taupymo programos nuolaidos aktualios gyventojams, parodė ir 2021 m. spalio mėn. „Spinter“ atlikta apklausa. 90 proc. joje dalyvavusių respondentų jau ne pirmus metus iš eilės pareiškia kaip geriausių nuolaidų ir kainų vaistinių tinklą rekomenduojantys „Camelia“.

Naudos, kurias įvertins kiekvienas

Lietuvos statistikos departamento atliktas tyrimas parodė, kad beveik pusė šalies gyventojų vartoja gydytojų išrašytus receptinius vaistus, o nereceptinius vaistus, vitaminus, vaistažolės ir iš jų pagamintus preparatus – beveik 60 proc.

„Pacientai nudžiunga, kai į „Camelia“ vaistinę atėję „Laimės valandų“ metu ir pateikę „Mažų kainų“ kortelę, gydytojo paskirtus vaistus ar reikiamus vitaminus gali įsigyti už mažesnę kainą ir sutaupyti.

Be to, užsukę įsigyti reikiamų medikamentų, pacientai nepraleidžia progos išsirinkti ir kitų prekių iš plataus mūsų asortimento – konsultuodamiesi su vaistininkais, išsirenka ir jų odai labiausiai tinkančią kosmetiką, veido ir kūno priežiūros priemones“, – sako vaistininkė Monika Žalytė.

Vaistininkė primena, kad visiems lojalumo kortelės turėtojams „Laimės valandų“ metu tiek receptiniams, tiek nereceptiniams vaistams taikoma iki 10 proc. nuolaida, kosmetikai – 20 proc., maisto papildams – 30 proc., kitoms prekėms – iki 10 proc. nuolaida.

Gimtadienio proga visiems „Mažų kainų“ kortelės savininkams „Camelia“ siūlo įsigyti maisto papildų ir kosmetikos priemonių su 40 proc. nuolaida.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad nuolaidos taikomos tik toms prekėms, kurioms netaikomi kiti pasiūlymai ar akcijos.

„Be to, visi „Mažų kainų“ kortelės turėtojai mūsų vaistinėse gali nemokamai pasitikrinti regėjimą, pasimatuoti kraujospūdį, kūno temperatūrą, pulsą ir gauti nemokamą konsultaciją sveikatos klausimais“, – primena vaistininkė.

Senjorams – išskirtinis dėmesys

„Mūsų vieni pagrindinių pacientų – senjorai, todėl jiems visuomet skiriame ypatingą dėmesį, pasikalbame, išklausome. Būtent dėl to pradėjome bendradarbiauti ir su nemokama, senjorams skirta pokalbių linija „Sidabrinė linija“, o specialistų surengtų mokymų metu su organizacijos psichologe stengėmės dar labiau gerinti savo įgūdžius suteikiant taip reikalingą emocinę pagalbą senjorams“, – teigia M.Žalytė.

Vaistininkė primena, kad „Mažų kainų“ kortelę turinčių senjorų geresnės kainos „Camelia“ vaistinėse laukia visą dieną.

Pensinio amžiaus klientams taikoma iki 15 proc. nuolaida receptiniams vaistams, iki 20 proc. – nereceptiniams vaistams, 25 proc. nuolaida kosmetikai, 30 proc. – maisto papildams ir iki 20 proc. – kitoms prekėms.

Nuolaidos taikomos nuo pirmos prekės, nesvarbu, koks prekių kiekis perkamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.