„Camelia“ vaistinėse – nuolaidos senjorams visą dieną

Vaistinių tinklas primena – visose „Camelia“ vaistinėse senjorams, turintiems specialią „Mažų kainų“ kortelę, nuolaidos taikomos nuo pirmos prekės visą dieną.

„Mažų kainų“ kortelę galima įsigyti visose „Camelia“ vaistinėse.
„Mažų kainų“ kortelę galima įsigyti visose „Camelia“ vaistinėse.
„Mažų kainų“ kortelę galima įsigyti visose „Camelia“ vaistinėse.
„Mažų kainų“ kortelę galima įsigyti visose „Camelia“ vaistinėse.
„Camelia“ vaistinių tinklą valdančios UAB „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.
„Camelia“ vaistinių tinklą valdančios UAB „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 22, 2022, 12:13 PM

Šiose vaistinėse senjorai gali sutaupyti net iki 30 proc.

„Pensinio amžiaus gyventojai yra vieni pagrindinių mūsų vaistinių lankytojų, kurie nusipelno ypatingos pagarbos, – sako „Camelia“ vaistinių tinklą valdančios UAB „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė. – Rūpindamiesi jūsų gyvenimo kokybe ir sveikata, toliau taikome jums nuolaidas.“

Senjorams visą dieną nuo pirmos prekės su specialia „Mažų kainų“ kortele taikomos šios nuolaidos: receptiniams vaistams – iki 15 proc., nereceptiniams vaistams – iki -20 proc., kosmetikai – -25 proc., maisto papildams – -30 proc., kitam asortimentui – iki -20 proc.

Vyresnio amžiaus gyventojai moka mažiau, nepaisant to, kokį kiekį prekių perka – nuolaidos taikomos nuo pirmos prekės.

„Mažų kainų“ kortelę galima įsigyti visose „Camelia“ vaistinėse. Kortelė kainuoja tik 0,12 Eur, prieš ją įsigyjant, reikia užpildyti anketą. Su šia kortele pacientams galioja specialios akcijos ir pasiūlymai.

Asmenims, įrodžiusiems vaistininkui, kad jie yra sulaukę senatvės pensijos amžiaus, išduodama speciali kortelė, su kuria nuolaidos taikomos visą dieną.

Kiti „Camelia“ vaistinių pacientai, įsigiję „Mažų kainų“ kortelę, apsipirkti už dar mažesnę kainą gali „Laimės valandų“ metu kasdien 16-18 val., kurių metu taikomos nuolaidos: -30 proc. maisto papildams, kosmetikai – iki -20 proc., vaistams – iki -10 proc., kitoms prekėms – iki -10 proc.

Daugiau informacijos apie „Camelia“ vaistinių tinklo lojalumo programą – www.camelia.lt arba tel. nr. 8 697 03000

Patarimai norintiems sutaupyti

Vaistinėje galima sutaupyti ir kitais būdais. Atsakingas vaistų pirkimas, atidus planavimas ir konsultacijos su specialistais taip pat gali prisidėti prie taupymo, tai ypač aktualu senjorams.

„Camelia“ vaistinių tinklas su skaitytojais dalijasi keliais pagrindiniais patarimais, kaip galima sutaupyti:

  • Nepamirškite konsultuotis su vaistininkais – pasitikėkite ten dirbančiais profesionalais ir išklausykite jų patarimus, nes tinkamas vaistų suderinimas padės ne tik greičiau pasveikti, bet ir sutaupyti.
  • Neeksperimentuokite, nes dažnai, užuot pagelbėjęs, spontaniškas skirtingų vaistų pirkimas ne tik ištuštins jūsų piniginę, bet ir galbūt pablogins jūsų fizinę savijautą. Ne kaina, o būtent veikliosios medžiagos ir jų koncentracija lemia vaisto efektyvumą.
  • Vaistininkas yra įpareigotas parodyti visus preparatus, turinčius vienodą veikliąją medžiagą ir privalo jums pasiūlyti pigiausią variantą.
  • Jeigu norite pigiausio vaistinio preparato, bet vaistinėje tuo metu jo nėra, galite prašyti vaistininko šį vaistą jums užsakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.