25 kilogramus numetusi Irena: „Pagaliau išdrįsau dėvėti aptemptas kelnes“

Svajojate pagaliau ir visiems laikams numesti svorio? Atraskite lieknėjimo būdą, kuris nealina organizmo, o padeda išsiugdyti sveikesnio maitinimosi įpročius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 8:00 AM

Penktus metus Lietuvoje vykstančio „ColonWell“ iššūkių projekto dalyviai atvirauja, kad mesti svorį ir susireguliuoti žarnyno veiklą dar niekada nebuvo taip paprasta. Visgi, ne visi norintys atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, turi galimybę dalyvauti šiame projekte. Džiugu, kad galime rasti ne vieną įkvepiančią istoriją, kaip savarankiškai vartojant „ColonWell“ ir puoselėjant sveikesnio gyvenimo įpročius, galima pasiekti stulbinančių rezultatų. Štai 56 metų Irena nuo pat vaikystės turėjo antsvorio, kuris galiausiai jai ėmė trukdyti vaikščioti. Tačiau vieną dieną moteris „suėmė save į rankas“, atrado jai tinkantį lieknėjimo būdą ir numetė net 25 kilogramus.

– Papasakokite, kada supratote, jog turite imtis veiksmų ir pagaliau atsikratyti nepageidaujamų kilogramų?

– Nuo pat vaikystės svėriau gerokai daugiau, nei turėjau. Dėl per didelio svorio esu sulaukusi patyčių. Kadangi antsvorio turi daug mano giminaičių, ilgai maniau, kad tai tiesiog paveldima. Prieš keletą metų ėmė skaudėti kojas, darėsi sunku vaikščioti, tad supratau, kad privalau kažką daryti.

– Nedalyvote „ColonWell“ sveikatinimo iššūkių projekte, tačiau vartojant šį produktą pasiekėte stulbinančių rezultatų. Kaip prasidėjo Jūsų pažintis su „ColonWell“?

– Apie „ColonWell“ išgirdau prieš keletą metų ir ėmiau domėtis šio produkto sudėtimi. Geri atsiliepimai padrąsino išbandyti. Kai gavau savo „ColonWell“ pakuotę, ji dar ilgai stovėjo lentynoje, kol vieną dieną ryžausi pasitikti savo gyvenimo pokyčius.

– Kaip pasikeitė Jūsų maitinimosi įpročiai, pradėjus vartoti „ColonWell“?

– Kai vakarais pradėjau vartoti „ColonWell“, baigėsi besaikis užkandžiavimas, miltinių produktų ir saldumynų vartojimas. Pietaujant ėmiau stengtis, kad lėkštėje būtų kuo daugiau daržovių ir tik šiek tiek mėsos. Iš pradžių reikėjo įdėti pastangų, tačiau vėliau viskas ėjosi savaime. Dar dabar būna dienų, kad nukrypstu nuo šių įpročių, tačiau svoris atgal nebegrįžta.

– Atskleiskite, kiek kilogramų Jums pavyko numesti per pastarąjį pusmetį ir kaip dėl to pasikeitė Jūsų kasdienybė?

– Per pusmetį numečiau net 25 kilogramus, tad teko atsinaujinti drabužių spintą ir netgi pakeisti aprangos stilių. Pradėjau dėvėti aptemptas kelnes, nors anksčiau neleisdavau sau į jas pažiūrėti. Dar prieš metus rūbų pirkimas man prilygo kančiai, o dabar su mielu noru jų ieškau. Dažnai pasvajoju, kad galėjau svorio numesti būdama jaunesnė. Nors vis dar nesu liekna, tačiau dabartinis svoris man leidžia jaustis puikiai. Numetus svorio, ėmiau kur kas daugiau judėti. Jei anksčiau miške žiūrėdavau, kaip nepargriūti, tai dabar tiesiog lekiu per jį ir mėgaujuosi grynu oru.

– Įrodėte sau ir kitiems, kad svorio atsikratyti galima net ir įkopus į šeštąją dešimtį. Ar turite planą, ką darysite, kad nereikalingi kilogramai nebegrįžtų atgal?

– Toliau gyvensiu sveikiau ir vartosiu „ColonWell“. Be to, labai noriu išbandyti kitus šios linijos produktus, kadangi įsitikinau, jog jie veikia.

– Džiugu, kad savo istorija dalinatės su aplinkiniais ir taip įkvepiate kitus mesti svorį. Kaip į Jūsų pokyčius reagavo pažįstami?

– Kai bendradarbiai pamatė mano pokyčius, jie iškart ėmė klausinėti, kaip man pavyko numesti tiek daug svorio. Su visais dalinausi patirtimi ir taip iš lūpų į lūpas sklido žinutė, kad kiekvienas galime atsikratyti nereikalingų kilogramų. Džiaugiuosi, kad daug pažįstamų manimi patikėjo, patys išbandė „ColonWell“ ir pajuto rezultatus.

– Ką patartumėte tiems, kurie jaučiasi atsidūrę svorio metimo kryžkelėje?

– Visų svarbiausia, tinkamai psichologiškai nusiteikti. Pati nedalyvavau iššūkių projekte, tad neturėjau papildomos motyvacijos iš išorės, bet man pakako vidinės stiprybės ir „ColonWell“, tad reiškia viskas yra mūsų rankose.

Nuo pat vaikystės kovojate su antsvoriu, o gal jo priaugote neseniai? Visai nesvarbu, kaip ilgai skaičiai svarstyklėse Jus gąsdina, meskite svorį jau dabar. Ugdykitės sveikesnio gyvenimo įpročius kartu su „ColonWell“ ir džiaukitės rezultatais. Susipažinkite su kitų sėkmės istorijomis www.colonwell.lt ar „ColonWell“ „Facebook‘o“ paskyroje.

„ColonWell“ – lietuviškas produktas, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, kuris jau beveik dešimtmetį kuria sėkmės istorijas! Tai laiko ir vartotojų patikrintas produktas, kuris efektyviai sprendžia žarnyno problemas ir padeda žmonėms, norintiems numesti svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.