Viena paprasta priemonė išgydys 5 ligas

Teigiamas citrinos savybes yra girdėję visi. Tad nenuostabu, kad mitybos specialistai rekomenduoja pradėti dieną šilto vandens stikline su keliais citrinos griežinėliais. Tačiau svarbu ir tai, kad citrina taip pat padeda apsaugoti mūsų organizmą nuo daugelio ligų.

asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2016, 7:00 AM, atnaujinta May 24, 2017, 3:02 AM

Štai penkios ligos, kurias ji padės įveikti, pataria Marija Margulis, edinstvennaya.ua.

1. Gerklės skausmas

Suvalgykite pusę citrinos su žievele. Po to išskalaukite arba išsivalykite dantis, kad nepažeistumėte emalio. Taip pat rekomenduojama gydyti gerklę praskiestomis citrinos sultimis (maišytomis su vandeniu santykiu 1: 3). Tokio mišinio reikėtų išgerti stiklinę per dieną.

2. Bronchitas

Sumaišykite 50 g tarkuotų krienų su 2-3 citrinų sultimis. Gerkite šio mišinio arbatinį šaukštelį kelis kartus per dieną. Svarbi taisyklė: Po vaisto vartojimo negerkite ir nevalgykite 30 minučių.

3. Pykinimas

Tokiais atvejais patariama gerti po pusę citrinos sulčių sumaišytų su puse arbatinio šaukštelio kepimo sodos.

4. Gripas

Tokiu atveju vertėtų gerti žolelių ir uogų arbatas su citrina. Mėtos, šalavijai, liepų žiedų ir ypač aviečių – visos šios arbatos kartu su pora gvazdikėlių ar citrinos sultimis daro stebuklus. Jos padeda palaikyti normalų kalcio kiekį organizme ir skatinti prakaitavimą, taip greičiau iš organizmo pašalinami toksinai.

5. Hepatitas

Žmonėms, sergantiems hepatitu B, rekomenduojama gerti vandenį su citrinos sultimis kasdien. Nulupkite vieną citriną, perpjaukite per pusę, vieną pusę užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 12 valandų. Kartą per dieną rekomenduojama išgerti vieną stiklinę šio gėrimo nevalgius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.